Sveiki Esu visikai zalia ir tikiuosi galesite man padeti del iphono.. Jei labai ikyresiu rasykit Tai vat situacija tokia: radau iphona vokietijoje pamesta, parsiveziau i lt, nunesiau atblokuot. Bet pasiemus telefona supratau, kad ne man vistai suprast kaip juo naudotis Gal galit pasakyt kaip cia su juo kokia melodija normalia parsisiust ar zaidimu? nes pas mane jis visiskai tuscias.. Tik nemokamu noreciau, bandziau ten kazka per app store, bet kad ten reikia registruotis su visa kortele, kurios as neturiu. Be to niekaip neiseina?
melodijos yra tik orginalios muzikos galima per itunes isirasyti o kad nemokamu zaidimu ar programu parsisiuti reikia nulauzti(jailbreak). ir nereikejo nesti atblokuoti reikejo parsisiusti itunes ir restore padaryti..
negalejau, buvo tel kodas uzdetas, kurio as nezinojau O kaip ta jailbreak padaryt? Ta prasme vel nesti kur nors ar ir pati galeciau? Tai muzikos jei noresiu tai tik su ta visa kortele per itunes? Ar gal imanoma kaip nors ten be korteles apsieiti?
Čia pamokelese pasiskaiciau apie ta jailbreakinima, tai kaip supratau jei ant ekrano jau yra cydia logotipas, tai pas mane jau viskas padaryta? Ir kas toliau? Kaip naudotis tuo cydia? Ir be to kodel iTunes man neranda jokių atlikėju o kai kuriu failų rašo: tuos file dangos be played on tuos iPhone. Kažin kodel? Ir dar ten kažkokia nesąmone is iTunes atsisiunciau o kaip ištrinti nežinau padekit prašau
Galima susikurt AppStore acc per iTunes (kompiuterį) be kortelės. ( Pamoka - http://www.itouch.lt/forum/viewthread.php?thread_id=13 ) O žaidimus kai atsisiunti tiesiog dukart ant jų paspausk, palauk kol per itunes paridys jį, tada pasirink sync ir įrašys žaidimą.
tai vat pas mane kokia beda kad as net negaliu nieko i ta tel atsisiusti, raso safari cannot download this fyle (bandziau siusti zaidima is sio puslapio). Pasiskaiciau pamokeles, bandziau nucrakint, atsisiunciau ta programele per cydia, suinstaliavau, bet vis tiek tas pats Gal kokie nustatymai blogi? Padekit prasau del to itunes.. nieko as ten nerandu gal yra kur kokiu pamokeliu nuo a iki z kad suprasciau kaip ten ieskot? ir kaip istrinti tai ka atsisiunciau? (kai atsisiunciau is itunes kazkokia audiobook tai ji pas mane i ipoda is karto pateko o is ten man niekaip neleidzia istrint..) Ir dar klausimelis, kai pajungiu iphona i kompa tai man tik foto ismeta kurios yra telefone.. Cia taip turi buti? Ir paskutinis klausimas, cia visur skaitau, kad turetu buti application skiltis telefone, o jei pas mane jos nera tai kaip tada?
Su safari kiek žinau nieko neatsisiųs. Jei gerai prisimenu downloaderi gali parsiųst tik per instalous. Taigi įsijunk wifi per setingus (taip bus greičiau, bet nebūtina) > Cydia > search> rašyk instalous > install. Tada įėjusi į instalous > search > downloads > download and install ir vualia gali siųsti iš interneto failus (muziką, etc.) Arba kitas variantas tiesiog susurasti downloads app ir per itunes ar ką kitą įdiegti į iphone. O šiaip googlis visagalis ir youtube pamokėlės.
aciu labai uz pamokas Su tuo itunes jau kaip ir buciau susitvarkius, pasidariau ta app store id atsisiunciau ringtonus, pajungiau tel bet itunes per kompa telefono niekaip nesuranda.. is viso itunes kompe labai ilgai kraunasi, cia taip turi buti o gal as kokia ne tokia versija ar ka atsiunciau?
Jei atsisiuntei is oficialaus puslapio tai neturetu buti tokiu dalyku. Jei neranda iphone paziurek ar gerai prijungtas, arba tiesiog bandyk kita usb lizda.