Sveiki, taigi jau senai man tas wi-fi neveikia, kiek skaiciau nete, daug kas susiduria su sia problema, mano iphone 3g ios 4.2.1 jb. bet esme tame, kad viena diena sededamas sulei, zaidziau pokeri per interneta, su bites netu, ir man taip kazkaip pradejo gaudytis sules wi-fi, bet tik pagauna, ir vel dingsta. tas pats ir namie, draugas su iphone pagauna mano namu tinkla, o mano iphonas neranda, labai retai uzeina kad randa, ir iskart vel dingsta. taigi kas gi galetu buti, ir jai cia ne ios klaida, tai tektu nesti pas meistra, dar vienas klausimas, ar paprastame bites salone apsiimtu tuo? ar reiketu vesti i apple parduotuve? nes net nezinau kur ja rasti
taip... su 3g daznai tokia problema... na pirma gali pabandyti paprastus dalykus pvz general > reset > reset network settings. jei tai nepadeda gali padaryti restore. Taciau jei ir po restore ta pati beda yra reiskia tai beda su wifi chip. Yra liaudiskas budas (tikrai nerekomenduoju) isardai dalim iphone ir motinnine plokste dedi i orkaite, tiksliau gali rasti youtube. Idealiausia butu kreiptis pas meistrus. siulau ziuret MTTC tikrai sutaisys, yra kaune, vilniuje gal dar kur :] taip pat uzeik cia http://www.mttc.lt/ galesi pasirinkes modeli paziureti kiek mazdaug taisymas kainuos. tau reik wifi antenos taisymo. sekmes