Sveiki,ieškojau ieškojau,bet niekur neradau kaip atrišti Iphone 4 su basebandu 2.10.04.Gal kas iš čia žinot ar esat matę kaip atrišti jį? iOS 4.1 pas mane
Tą telefoną radau,jis visai kaip naujas atrodo netgi su apsaugine plėvele dar,tai ką aš tau kitą pirksiu su basebandu kur atrakina?Dabar sugalvojau nunešti pas pažystamus meistrus,jei jie neatriš pirksiu gevey sim.Bet va dar vienas klausimas pasistojo,ką daryt kad kai keliu apps į iphone per itunes,rodo ten tus telefono meniu ir kur atsisiūsti žaidimai į telefoną kelt pilkai,neleidžia nieko reguliuoti,taippat ir įkelt neleidžia.Kai paspaudžiu sync apps,rašo tipo visos mano programos bus ištrintos ir įkeltos šitos,taip ir buvo,ištrynė viską,bet paspaudžiau kad grąžintų viską.Tai kaip įsikelti žaidimus,neištrynus turimų?
istrins tik vienam kartui nes itunes library yra kita (na dabar tavo pc nei buvo vartotojo) tad del to nesuk galvos. o istrints programas atsisiusk is naujo ir bedu neliks.
Nu tai tą žinau, bet gaila programų labai daug turiu,bet ne iš to accounto pirkta, tai mokamų programų nebegausiu.Nu tai tada mėginsiu šitaip,dėkui už atsakymą.