na kai paprastai atrisi iPhone(su programos kaip redsn0w, ultrasn0w ir t...) buna tik laikinai atristas ikikol padarai restore o never locked iPhone'ai ir po restore buna atristi be jokiu programu pagalbos
ne. tame tu ir nesupranti. tai reiskia kad tavo iphone neprisilokins prie tinklo, galesi naudotis visomis sim kortelemis be problemu. zmones kurie naudojasi priristais iphone iskyla nemazai bedu nenorint kad jie prisiristu jei jie naudoja ne viena sim kortele arba ju iphone yra pvz is amerikos ar uk. toks telefonas bus priristas prie ju tinklo ir lietuvoje tu ji nebent naudosi kaip ipod.
Nenorėdamas kurti naujos temos VÄ–L klausiu čia :] Man kažkodėl iPhone'e neveikia kairys garsiakalbis,į taisyklą nuvežiau tai sako čia jis tik dėl grožio,negroja jis ar gali taip būti?
Ir dar norėjau paklaust jei perrašysiu os į naujausią 5.0.1 manrodos tai reikės iš naujo jailbreakint kaip žinau,noriu perrašyt nes kaikurie žaidimai neveikia ant mano versijos.Bet mano telefonas yra nepilnai atrištas t.y kai restartuosiu iphone reiks išnaujo atrišinėti(taip sakė meistras kuris atrišo)tai reiškia kad negalėsiu jailbreakint,nes kai jailbreakini reikia restartuo iphone.Gal kas gali padėti?