Taigi tokia beda kaip i si telefona ikelti muzika programas ne is I-tune ar app store kaip aplamai parsiius faila is pvz themusik.lt man visada rodo kad safari negali atidaryti ar siusti sio failo ,o kaip bandau keltis muzika per itunes programa ta prasme kompe isvis nieko nemeta man bandziau ir manual varnele uzdet ir nuimt bet nieko tas pats paimu paprastu budu bandau tiesiok imest bet isvis itunes jokios reakcijos nerodo nesuprantu kodel ,
taip pat mano tel yra priristas ,ar tai gali ka reiksti ?
Tai kad telefonas priristas failu kelimam neturi itakos. Pirma safari narsykle esanti telefone failu nesiuncia. Antra norint i kelti muzika siuo atveju tau reikia:
1. Pajungti tlf ir pazymeti manual manage music and videos. 2. Tai patvirtinti. 3. Tada galesi keltis.
Gali ismesti kad iphone yra synchronizuotas su kitu itunes library ir tai gali istrinti esancia info telefone. Nori nenori teks sutikti nes kitaip nieko neikelsi. Palauksi kol tai padarys ir viskas.
Taip pat gali tekti autorizuoti kompiuteri. Tai padaryti paprasta. Tereikia aktyvuoti su savo itunes acc. O tada jau keltis neturetu bedu buti tiek zaidimus, video ar muzika.