Nu va,vienu žodžiu atrišo iPhone pilnai,kortelė veikia bet neveikia programos,bandžiau jailbreakint per redsnow tai lygtais viskas gerai buvo,bet kompas išsijungė tai išnaujo dariau,ir viskas gerai rašėsi,bet ant galo parašė kad mano telefonas yra jailbreakintas tethered,kažkaip panašiai ir t.t. Cydia programa pas mane lygtais įsirašiusi,bet rodo tik baltą foną o ne piktogramą,ir ją paspaudus tik sublyksi ekranas ir viskas.Gal kas turi ką pasiūlyti?
kaip supratau po jailbreak cydia icon yra balta? cia tiesiog puse darbo padaryta tau daba vel reikia isijungti redSnow tada Extras ir boot tethered (just boot)
Tiketina kad kai pirma kart lauzei naudojai sena redsnow versija, arba dar tik toje tathered stadijoje. Jei tavo prietaisas dabar yra tathered lauztas, tai pagal sio puslapio tutorial http://www.iclarified.com/jailbreak/iphone4/os.php?firmware=5.0.1 nulausi untathered lauzimu. Ir tau nereikes perrasineti ios. Uzteks viska atlikineti taip kaip dabar yra, nes tu tik perrasysi cydia duomenis, niekas kitas nebus paliesta.
Tai tipo man neužtenka dabar įrašyti šito: Corona 5.0.1 Untethered ?Beto aš viską dariau kaip tavo nuorodoje,bet sakau ant pabaigos išmetė kad tethered yra,o redsnow tai pats naujausias.