as tai neapsisprendziu sgs2 ar iphone4:D nors nusisauk krisztis,patark man:D nelagina jis tau? kaip persilauzt ir priprast prie android,nes kai turejau splius tai nepatiko man androidas kazkoks lb painus.
Na labai šaunus telefonas, todėl ir dvejoju ar keist jį Laggo visai nėra, veikia nesveikai greitai. Androida suprasti nėra sunku. Beto galima naujinti į 4.0.3 ICS. Dėl iphone nežinau, dėdės 4 paprasta čiupinau tai kažkaip lago biški buvo, bet su juo patogu rašyti kaip su tokio dydžio ekranu ir paprastumas patiko labai, tik vat, kad jailbreak reik daryt, kad galėtum "nelegalias" programas irašyt užknisa, ne taip kaip su androidu. Ezio- pats gal jailbreakinai? Labai sunku? Koks maždaug procesas? Ir jei kas kiek pas meistra kainuotu?
num as imsiu samsunga jei ka pakeisiu nes tu iphone pilni pakampiai,o va sgs 2 naudotu lb mazai nors pardavimu jo daug buvo:D tai rodo jog tel geras,atitinkantis lukescius.
Taip failu siust per bt negalima. Jailbreak procesas lengvas ir nesudetingas, uztruksi 5-10 min pirma karta darant. O apeiti visada galima or bt veiks normaliai. Bet kai as nenaudoju tai tik pabandziau ir istryniau
O kaip su iPhone atsparumu drėgmei, oro sąlygoms? Nes pas mus vasara tikrai ant saulės būna ir 50+ nes termometras išsilydė :] O žiema irgi buna -20 tai nžn...
Turiu iPhone 4,tai nešiojuosi kišenėje,kolkas neturiu jokio įdėkliuko,buvo ant žemės nukritęs jau nemažai kartų,dažnai ant trinkelių krenta,tačiau nieko jam neatsitiko,kaip kad kiti sako jog labai dūžtantis telefonas.Šiaip labai džiaugiuosi šiuo telefonu,neskaitant to kad jį gavau nemokamai,tik mokėjau už taisymą ir t.t.Esu bandęs samsungų daug,tačiau man jie labai nepatinka,mama turi galaxy mini,tai žiauriai nepatogus kažkoks. Man asmeniškai patys geriausi telefonai iphone ir sonny ericssonai,prie samsungų niekada nebegrįšiu. O čia jau tau pačiam spręsti kas tau geriau.
num nenorek gero telefo uz 300 lt ir dar lieciamo tai jau geriau uz tuos pinigus su knopkem bet va kas liecia uz solidzia suma tai ir tie samsungai verti demesio.man tie iphone kaip audi bulkos gal ir geri bet tai jau tiek nuvalkioti,tu paziurek kiek skelbimu ju,nors ir samsungai pardavimuose pirmauja siuo metu(as apie geresnius)ju naudotu mazai tera kur pirkt,db ieskau samsung galaxy s2 nu tikrai ribotas pasirinkimas,o iphonu pzzzz daxuja,nemanau kad del to jog privezta ju lb daug,tiesiog manau isigijus samsunga zmogus ilgiau juo patenkintas nei iphonu,kurio technines savybes tikrai pasenusios
Bet blm, gi parametrai iphono nera dideli, bet tai kokį seną šūdą deda daug vietos užimanti ar ką, kad net normalaus sim lizdo padaryt negali, o ką kalbėt apie microSD ir kodėl taip? O niekam neperkaito tas iphonas ar neperšalo? Nes rašo, kad temperatūroms labai neatsparus...
Beto man kažkaip iphone ekranas mažokas atrodo palyginus su S II. Tas beveik colis visgi turi reikšmės... Bet aišku geresnė grafika to iphone, bet S II ekranas ryškesnis, sodresnės spalvos.