Sveiki, noriu pasidomėti dėl telefono jailbeak ir Os perašymo.
Dabartinis mano iphone 3gs 8gb.
OS versija: 4.1 (8b117) modem fireware: 06.15.00
Telefonas yra atrakintas ir tinka visos sim kortelės.
Dabar mano baterija visiškai nelaiko , tik viena dieną ir taip ne per daugiausiai naudojant. Daug kur skaičiau, kad apple 5,1 os išsipręndė problemą dėl baterijų ir ją įdiegus gali būti, kad baterija pasitaisys.
Klausimas 1. Dėmesio! Laužimas rekomenduojamas tik tiems, kas turi prie operatoriaus neprirakintą telefoną, ar telefoną pirko Lietuvoje iš „Omnitel“ ir naudoja šio operatoriaus SIM kortelę. Visais kitais atvejais jūs rizikuojate, kad jūsų telefonas praras skambinimo funkciją. Ar man tai galioja ar ne?
Klausimas 2. Ar verta pereiti prie 5.1 Os?
Klausimas 3. Radau tokį straipsnį ar galiu jį atlikti iphone niekas neužlinks. http://www.manoiphone.lt/?page_id=1079 čia kaip suprantu įdiegus šią os kartu įsirašo jail break?
Klausimas 3. Ar gali kas nors daugiau papasakoti apie jail break kaip jis veikia kaip siųstis mokamas programas per itune?
1. Kiek kitaip. Pas tave ipad baseband 06.15.00. Todel tavo telefonas atrakintas yra cydia ir irasytas ultrasn0w. Tai reiskia kad tavo telefonas jau yra jailbreakintas.
2. Pats turejau visai neseniai 3Gs. Isirasiau paskutine 5.1.1 versija. Veikia normaliai. Nieko su telefonu nedarant mac 1% baterijos nukrenta. Pastoviam naudojimui diena laiko, zaidziant ~5 val.
Del straipsnio. Jis neblogas taciau sios versijos redsn0w irankis nenulauzia iki galo. Tai yra kas kart norint ijungt reikes pajungti prie pc. Tau reikia sio straipsnio http://www.iclarified.com/jailbreak/iphone3gs/os.php?firmware=5.1.1 pasirink lauzimo buda absinthe. Jis geresnis ir lengvesnis. Zinoma pries jailbreakinant (laziant) tau reikia isirasyti ios 5.1.1 su itunes. Kad tai padaryti tiesiog paspausk update.
3. Jailbreak yra budas isirasyti treciu saliu apps ir ivairiai keisti sistema. Gali programas keltis is interneto. Nes siaip tu gali tik ta kurios yra atsiustos naudojant itunes ir tavo acc, kurias tu perki arba kurios ura uz dyka. Matai siunciant programas per savo acc jos turi elparasa (tam tikra koda) del kurio niekas kitas tavo programos naudoti negali zinoma nebent jis yra jailbreakines savo iDevice. Tada tas kodas (apsauga) yra apeinama.
Tavo prietaisas jau yra lauztas. Tikrai home screen yra icona Cydia.
Tai dabar man jei noriu pakelti os reikia tiesiog per itune update? Is to kur pirkau tel sake, kad taip updatino ir jam uzstrigo tai sumokejo daug pinigu uZ sutvarkyma. Tai dabar pasimetes nezinau ka daryti ar verta rizikuoti ir keltis ta os.
Jei tau nekliuna niekas tai nelabai apsimoka tuo labiau kai su telefonu dar nesusipazines normaliai. Siaip taip gali pakibti vienoje vietoje taciau tam nera butinybes nesti kazkur galima lengvai ir paciam susitaisyti man taip buvo karta.
Tomtom navigacija gali atsisiusti is instalious (programa kuria galima isirasyti is cydia jei pas tave dar jos nera, atlieka panasia funkcija kaip appstore tik viskas uz dyka ten) arba is interneto platybiu