Dabar ko aš norių iš jūsų: Ar įmanoma įjungti telefona nenaudojant baterijos, nes neįmanoma jo sustatyti? Tiesiog to norių dėl patikrinimo ar plokštė sveika ir ar įmanomą jį išvis tvarkyt. Nesiūlykit eit pas meistrą nes gyvenu mažeikiuose ir pasirinkimo didelio meistrų nėra, yra du neblogi ir vienas neapsiima, net nežiūri, nes daug plokštė įlinkus. O kitas kaip ir taisytų, bet kainas nežmoniškas pradėjo sakyt, baterija, 150lt (Ebay.co.uk 4 svarai – 4x4=16lt. (PERMOKU 150-16=134lt)), dangtelis, įjungimo, garso migtukai 125lt (Ebay.co.uk pilnas komplektas dangtelių ir migtukų 9svarai 9x4=36lt (PERMOKU 125-36= 89lt)) WOW, o dar darbas.
P.s. nauja temą išsamesnė, nes atsirado nemažai tokių kuriem žodis “sprogo” reiškia bombos sprogimą. (Tai gal kai kaikurie vadina policijos pareigūnus „agurkais“ jūs suprantat ... )
taigi matau cia ne kazka jau... pirma taip atsitiko del baterijos. gali buti keli variantai kodel: 1. galejo buti kad telefonas gavo dregmes ir tai sukelti trumpa jungima tarp baterijos kontaktu, tai pazeisti baterijos jonus o sie isiplesti ir tai padaryt. 2.gal buvo telefonas krites ir tai bazeidima duoti. kadangi apple telefonai gerai susukti ir neiisiardo paprastai tai tiketina kad ilgai viskas pletesi viduje kol galutinai neatlaike.
kol kas ideju kodel taip atsitiko neturiu.
ka daryti del tvarkymo:
pirma tu telefono nepatikrinsi, nes tam reikia specialios irangos. patikrinti gali turedamas tik visas detales ir ji surinkes atgal. pagal tavo skaiciavimus viskas atrodo logiska ir gana pigu. tad gal ir galetum viska pats pasidaryti, youtube tikrai tam pades.
taciau man neduoda ramybes tavo sulinkusi motinine plokste. jei ji nezymiai buvo sulinkus tai gal ir nieko, taciau jei daug tiketina kad kontaktai bus pazeisti ir ji gali nebeveikti. o tai reikstu kad pinigus dalims isleidai tik veltui.
gali ebay paziuret brickintu (foulted) telefonu. vakar maciau keleta 3gs kurie su visom dalim ir beda tik smegenyse (motininej plokstej) galetum toki pasiemes tiesiog issiardyt ir idet savo, o gal net ir pavyktu susitvarkyti naujai paimta. beto manau tau tai pigiau gautusi.
Taip gali tiesiog pasieskot naujo.
tikiuosi ideju suteikiau, nes toks atvejis tikrai ne eilinis ir manau tu vienas is tos mazumos kuris tokia turi. nes mano senas 3gs veikia be priekaistu dar vis, o 4s naujas pirktas visai neseniai tad manau jis tokiu netures bedu kol kas.