Sveiki, šiandien nusipirkau naują iPhone 5. Turiu tokį klausimėlį. Ar man kurtis naują iTunes account'ą ar naudoti seną? Noriu, kad visi kontaktai ir t.t. importuotusi į mano naują telefoną. (Nes turiu iPhone 4s, bet jį atiduosiu broliui) Tai man abiems telefonams palikti tapatį iTunes account'ą? Ar ką daryti?:)
Gali palikti tą patį, visi ligi šiol turėti Apps ir kontaktai liks jei naudojeisi iCloud savo seną panai padovanojau tai palikau tą patį acc. Vienam acc berods gali prijungt iki 5 prietaisų.
Bet tarkim, jam rodys ir mano numeris ir fotkes, sms viską gi ar aš klystu?:) Nes dviejų neturėjęs niekada tai neteko susidurti. Dabar Backup darau iCloud'e ir bandysiu naudotis naujuoju.
Naują telefoną registruok ant seno akaunto, liks visa informacija. O brolio telefonui padaryk per iTunes restore ir sukurk jam naują akauntą ir jis nematys tavo informacijos [mirkt]
Ne. Nerodys. Tam gali išjungti photo stream išjungs nuotraukų dalijimą, išjungti iCloud kitame (ne savo) iPhone, taip nebus tavo užrašų kontaktų ir kitų pan duomenų, o dėl sms, juos juk gauna tavo nr tad jie nepersikels
Manvis, manau patogiau vienu dalintis nes jei vienas rado kokį gerą app for free kaip dabar yra walking dead at avengers, tai ir kitas galės atsisiųsti .