Sveiki, taigi mates ne karta kaip kazkaip per kompa filmuoja telefona tik telefona be kameros kazkokia programa gal yra ar kas, jeigu numestumet buciau dekingas
Aš ne aiškiaregys tad pasakyti ko tau reikia negaliu, bet gali pasižiūrėti kas jau yra įkelta, panaršyti AppStore ir labiausiai sudominusius dalykus per Google atsisiųsti.
Notey neatsibodo apie savo ta iphone uzdavinet durnus klausimus ir kurt vis naujas temas?Gal sukurk viena ir ten viska surasyk + pirma pagooglink ,o jei nerasi tada rasyk.
P.S. Nepriimk asmeniskai ,bet jau uzkniso matyt prie naujausiu zinuciu vien su iphone susijusias temas.
ezio koks tu ziaurus esi D per tavo pamoka telefonas issijunge ir uzstrigo ant apple logo ir dar tu man kazka sakai? jau as nepirmas kuriam uzstrigo tai gal isiimkt ta pamoka? ir beto puse download neina failu iphone pvz zaidimu ar apps.
Na man neužstrigo, ant mano 3GS taip pat neužstrigo, tad pamoka gera, jei kas negerai tai kuo aš kaltas? Daryk iš naujo, arba per daug skubi. Kad download failų nėra tai čia natūralu. Linkas po kurio laiko nebeveikia nes niekas nesisiunčia. Tuo aš irgi nekaltas.