labas visi sugalvojau sukurti tema pereitu iPhone game ir koki ispudi jie padare gal ka sudomins jusu zaidimas ir nores ispanditi sitai ir mano keli game: 1.asphalt 5,6 visai neblogas idomu palinktiniauti 2.N.O.V.A 1 labai patiko ir paliko dideli ispudi 3.army of darkness visai neblogas laikui prastumti toksai 4.chaos ring neblogas toksai 5.assassin creed na patiko ir tikrai populerus game 6.avatar neblogas turi savo zandra ir idomus 7.need for speed shift idomus lenktiniu zaidimas 8.gangstar 1 neblogas laiko prastumimas 9.dungeon hunter 1,2 na idomu yra ka veikti kol pereini ir geras laiko praleidimas 10.the lord of the ring nu ispudingas defense game 11.ultimatium spider-man na toksai paprastas neilgas bet neblogas 12.modern combat 1 itraukiantis bet nedaug misiju sheip paliginus jeigu dar atsiminsiu parasisiu o sheip rasykit tik pereitus zaidimus;)
9MM - Pirmas pereitas mano gameloft žaidimas, įdomi istrija, įtraukiantis nuo pat pradžios
Asphalt 7 - Beveik pilnai pereitas žaidimas (buvo likus viena paskutinė trasa, ištryniau...) na labai buvo įtraukęs, net kelis kartus, taipogi nepabodo
NOVA3 - Na gana greit nusibodo, kaip ir daugelis gameloft žaidimų dėl sudėtingų misijų, bet labai įtraukė.
NOVA 2 - Pamenu kaip laukiau kada gausiu iPod Touch 4G, bet paėmiau Xperia Arc, po valandos data failų siuntimo mėgavaus kelis mėnesiuis tiek single-player, tiek multi-player žaid[b]ime
Plants vs. Zombies - Įtraukė, labai šaunus žaidimas, bet ties viena vieta užstrigau ir ištryniau
Dungeon Hunter 3 Labai įtraukė, lošiau gana nemažai parėjau, nusibodo...
Brothers in Arms 2 Global Front - Per kelias valandas su naujuoju iPhone perėjau daugiau nei puse žaidimi, bet pasibaigė tradiciškai, kaip ir kiti gameloft žaidimai - bug.
As nesu megėjas žaidimų kaip išvardinot tai parašysiu porą savų.
Temple Run / Temple Run 2 Monster Dash Jetpack Madcoaster Dragon warrior Most wanted NBA 2K13 Subway surfers Hill climb Sky safari Clash of clans Pitfall Running fred Cut the rope