Atnaujinus versiją į ios 6.1 po poros savaičių dingo wifi signalas, ankščiau viskas veikė puikiai. http://regmedia.co.uk/2013/01/29/grey_wifi_iphone.jpg Dabar tiesiog neišeina ijungti wifi. (Screen shot'as ne mano, iš google.) Išbandžiau tokius dalykus kaip internet settings restart, telefono restart, reset, todėl nesiūlykit tokių elementarių dalykų, dėkui.
O ten restore parašyta? Bent žinai kas yra kad jau šokinėji? Nežinai nekomentuok.
Iš jo išvardintų dalykų kai kurie buna padeda, jei tai dėl laužimo ar softo klaidos tai restore sutvarkys, jei ne tada reikės nešti pas meistrus, jie greičiausiai wi-fi chipą keis arba dar ką ras.
Viską rodo, šiaip man atrodo čia softo klaida, nes paguglinus ne vienam man taip yra nutikę, ypač po atnaujinimo.. reikės pas meistrą nešt, bet tai nesinori šaibų leist. :< Gal dar kas kokių minčių?
O nebus taip, kad po restore, reikės aktyvuot telefoną taip pat kaip po ios atnaujinimo ? Nes po atnaujinimo telefonas nerado kortelės, ir nėjo aktyvuot, žodžiu reikėjo vežt pas meistrą ir pinigus mokėt už aktivavimą, nesinori to daryti vėl.....