Krč meistras užsiprašė iš manes 200LT del : Sveiki, taigi mano telefonas iPhone 4 buvo nukrites is ranku gatvėje maždauk 1m aukščio, bet jis krito ant šono ne ant ekrano ne ant galo o ant šono, nemačiau nei vieno iskilimo buvo tik ant metalo apibrozdinimu, ir jis pradėjo man išsijunginėti pats automatiškai ir dbr nuvežiau pas meistra sako kažkodėl telefonas nenuskaito puse savęs ar kažkas tokio pvz kai nueini y informacija ten raso imeju t.t. pvz : tik nerodo modem firmware ir dar kazko. sutvarkymo!! JIS DAUNAS ar aš kažko nesuprantu? sake krč prilituot metala reikia kažkoki tiktai.
Nu patikimas tikrai jisai, čia per daug ane? nuo kažkokios plokštės laidukas buvo nutrukes ar kazkas panasaus bet jis ta telefona 2-3 men pas save laiko ir kol tik rado ta problema...
Kai nutrūksta laidai nuo mikroschemų, reikia labai tiesių rankų ir didelio kruopštumo, nes ten dešimtųjų milimetro tikslumu viskas turi būti. Taip, kad 200 Lt, manau, yra normali kaina.
Na šiaip tokius dalykus (gamykloje) lituoja robotas (na tas aparatas, nežinau tikslaus pavadinimo) tad jei tik tiek tai visai pasisekė. Žinosi kad nereikia mėtyti