Sveiki. Vakar naudojau iPhone, buvo like 3% baterijos, greit pajungiau krauti. Po kažkiek laiko pasikrovė ~55% ir trumpam atjungiau nuo krovimo, vienas žaidimas nepasileido (ne primas kartas) tai sugalvojau perkrauti telefona ir tada tiesiog uždėjau toliau krautis, pasikrovus 90% galvojau panaršysiu internete, bet vos tik ruošiausi "slide to unlock"" pastebėjau kad touch neveikia. Nežinau kas yra, atidariau vakar ir vidurius pažiūrėt, laidai visi sveiki, per naujo dar perjungiau juos ir visvien nieko, galvoju gal reik palaukt ryto ir viskas bus normaliai, bet pasirodo vėl tas pats, gal kas galit padėt?
Kroviklis originalus? Gali pasirodyti keista, bet ir mano penktuko ekrano sensorius buvo trumpam atsijungęs kai pabandžiau su neoriginaliu krovikliu pakrauti
iš ebay centus kainavo bet kroviau koį 10 kart ir viskas nrml buvo, reiks pabandyt su kitu, nes šiaip ir itunes aptinka ir t.t. nežinau ar originalų turiu, bet dėkui
Gali buti dėl kroviklio. Minėjai kad ardai, gal nedajungei iki galo sensoriaus. Po perkrovimo kartais pasitaiko kad slide to unlock nereaguoja, uzgesini ekraną palauki biški, vėl užvieti ir dažniausia veikia
aš žinau dėl to slide to unlock, supranti pas mane power button neveikia tai pasidares ta tokį šuduką apvalų kur ant jo paspaudi ir gali ten pasirinkt kad užrakintų telefoną ir panašiai, keista, nes iki šiol nieko nebuvo blogo su tuo pakrovėju, sako draugas softas grybauja, dabar galvoju gal palaukt kol savaime išsikraus ir tada bandyt įjunkt
Pabandyk išardyt atsargiai ir pažiūrėt ar ant auksinės (spalva pan) plokštelės yra toks juodas 1 mm aukščio ir pločio taškelis, jei nėra privhaltūrink ką panašaus ir veiks mygtukas.
reiks išardyt, bet čia per porą kartų ardant taip pasidarė su tuo mygtuku, kažkokia kaip izoliacija man visad dabar atsivėpus ten po ekranu yra bet šiaip labai ten nelindau. O dėl įjungimo, kai uždedi krautis tada maždauk 20% pasikrovus automatiškai telefonas įsijungia.
Beto yra kokių būdų jį išjungti be touch ir power button? ta prasmie kokį akuma išimant gal išsijungia?
bandyčiau taip, bet vėl, ten ant plauko kabo tie flexai visi, jau ir tai keičiau ten ta charging dock'o tą flexą tai vargau, iš trečio kart per ebay normalų įsigijau, o antena teko naudot nuo originalo, nes ana beveik signalo nerodė. gal kažkaip galima iškraut labai greit batarke? pavyzdžiui šaltyje akumuliatoriai greičiau išsikrauna, tai gal kokiai valandai į šaldytuvą iphone įdėt?