Sveiki, taigi nutiko man tokia bėdelė. Turiu Iphone 4 ir turėjau berods iOS 5, tačiau pagalvojau reiktų atsinaujint į iOS 7. Nuėjau į software update ir t.t ten viską installino ir kame esmė mano iphone yra jealbreikintas, o dabar ten rodė jog instaliavo ir t.t, o dabar taip užsidegia įjungiant telefoną toks baltas obuoliukas ir vėl užgęsta vėl įsijungia ir vėl užgęsta. Tikiuosi gauti pagalbą, iškart ačiū.
Sveikas. Paleisk savo telefoną į DFU mode ir pajunk prie itunes, ir tada updatink (bet prieš tai jei eina išsikelk per pc nuotraukas ar panašiai). Nes užupdatinus įrašys tau "kaip naują telefoną" ir nebeliks jokių failų.
Tau jau viską pasakė ką padaryti reikia. Pajungi telefoną prie pc, įjungi telefoną į DFU rėžimą, jei nemoki rasi tutorial Google ar YouTube. Na o tada tiesiog spausk restore mygtuką iTunes programoje ir palauki kol įvyks magija. Svarbu kad pabaigoje pasirinktum ne Back up o set as new. Jei viską darysi teisingai telefonas atgys
Ezio, man neina aš dariau DFU mode, jei būna telefonas neprijungtas prie USB jis pasijungia (visiškai nerodo ženklų), o jei tarkim prijungiu USB rodo prijungti prie itunes žiba ir jei pabandau restore meta problemą.
Dfu jungiamas kai telefonas pajungtas prie pc, išjungiamas (neatjungi) ir tada laikai 3 SEK power, natleidęs spaudi home 10sek, tada atleidi power ir laikai home dar 15 SEK. Jei viską gerai padarei iTunes parodys kad iPhone yra recovery mode ir vienintelis pasirinkimas Restore
Man esmė tame jog dabar jau jokių gyvybės ženklų nėra visiškai išsijungęs bet neišsikrovęs tikrai. Ką bandyt daryt? Atsinaujinęs itunes, darau restore ir ten klaidą meta berods 3194
Man tas pats mazdauk buvo tik baisiau, tai dbr kokius 2men pas meistrus sedi bet man taip buvo su beta versija ir niekaip neina sutvarkyt. Vesk pas meistrus pats nesutvarkysi