Man nekliūna užrašas "Tele2 LT", ir animacijos nekliuna ios 7.1 beta 2 versijoj visos animacijos kiek paspartintos tai tikiuosi liks tai iki oficialaus išleidimo, šiaip aš iOS 7 esu visiškai patenkintas
Na ne tame esme kad ten uzkliuna kazkas ar nepatinka ar pns tiesiog smagiau buna bet kazkoks bug'ovas sitas jailbreak. Kartais pradeda pakibinet sistema, kai isirasai kokia programa, arba tiesiog gal tai vyksta del to nes dar nesuderinta su ios7 Isirasiau barrel, ir neveikia gaila nebeimanoma sugrizt prie ios 6 be shsh...
Nelabai ten kas veikia, bent jau man gal kas bandet iš-https://www.cydia.myrepospace.com/lod1/ siųstis Siri? Aš parsisiunčiau, per settings įsijungiau, tačiau vistiek neveikia.
Kad priverstume iOS tweak'us veikti, po to, kai sudiegsime jau visus norimus tweak'us, reikia padaryti Mobile Substrate programą Reinstall ir perkrauti (būtinai Respring, išjungimas su mygtuku ir įjungimas nepadeda). Patarčiau Reinstall'inti Mobile Substrate kartu su kokiu kitu tweak'u, kuriam reikia respring'o po instaliacijos, tada labai paprasta perkrauti
Visada Reinsall'inu, nes dažniausiai įsirašius nauja tweak'ą visi jie pradeda nebeveikt, tada jau būtina mobile substrate reinstall'int Užknisa truputį