A.. Po update apshalt 8 kurį išleido gameloft aš ištryniau žaidimą, na ir ne aš vienas, kažkokį š sumalė ir žaist nebeįmanoma pasidarė. Tačiau infinity blade 3 man veikia puikiai.
Ta prasme žaist nebeįmanoma? Dėl lago ar dėl gameplay? Buvau atsisiuntęs ifinity blade I tai kaip ir nelagina kol išmeta kokį achievementą ar panašiai,o trečios dalies nebandžiau.
Apshalt 8 man nesveikai lagint pradejo su naujausia versija, kol versija buvo 1.0.0, veike puikiai, tik atsinaujino, viskas stringa, tai ir istryniau ir jau nebepirma karta taip su gameloft, buvo pan ir ant spider man ir batman krc jie kazkoki gryba pjauna. infinity blade I gali del to nes nera optimizuotas ios 7 tai tik tiek, nes ant III dalies nieko tokio nepastebejau, bet nebandziau paskutines versijos.
Tiesiog iOS 7 ant iPhone 4 užema daug resursų, ir paprasčiausiai mažiau jų lieką laisvų, todėl geresni žaidimai kartais truputį lagina Man tas irgi labai pasijautė po jailbreak'o kažkodėl, net real racing 3 lagint pradėjo, bet dabar prieš ką nors žaidžaint išjungiu visas nereikalingas app, ir viskas lyg ir normaliai būna