Sveiki, planuoju pirkti apple earpods. Kiek girdėjau tipo visai neblogos ausinės, bet girdėjau, kad turi ir minusu tipo krenta is ausu ir nelabai patogios, tai ne nezinau ka dabar daryt. Taigi norečiau paklausti gal kas nors susiduret su jom ir kokia nuomone apie jas. Trumpas video jeigu nežinot apie ka kalbu http://m.youtube.com/watch?v=8Rme3uZ_abc
As turiu earpodus... Labai patogios, puikiai atkuria garsa, ir jo kokybe zymiai geresne uz paprastu ausiniu. Esu labai patenkinta ir nesigailiu nei cento isleisto ant ju. Del kritimo is ausu negaliu nieko pasakyti, nes kiekvienam kitaip, zmogaus ausys nera vienodos, lygiai taip pat kaip ir daug kas priklauso nuo to kaip gerai jas isidedi. Asmeniskai man, taip, isideda jos labai stabiliai, bet ilga laika pabuvus su ausinemis, kai ausis susyla, jos ima slysti truputi (kas manau yra normalu), bet minusu as to nepavadinciau, nes ne kiekvienas su ausinemis praleidzia visa diena (o as jei jau uzsidedu tai 3h nonstop kaip nieko), juolab kad man betkokios ausines is ausu krenta prakstiskai vos isidejus (nekalbu apie tai jog daznai ir skausminga su ausinemis buti) ko nepasakyciau apie earpodus. Kolkas geriausios ir maloniausios ausines kokias esu turejusi. Kaip butu tau nezinau, sakyti pirk irgi negaleciau, nes kiekvienas turi savita supratima tiem patiem dalykam. Jei labai abejoji ar negali apsispresti, vienintelis dalykas kuri galeciau dar pasiulyti (apart turinciuju nuomone) tai susirasti gal koks pazystamas turi, ir tiesiog paprasyti leisti isbandyti. Bet siaip galiu pasikartoti, as turiu jas jau metus, sekmingai naudoju, neturejau dar jokiu nusiskundimu ir esu labai patenkinta.