Sveiki, į apžvalgų sritį šito neturėjau noro talpinti, nes visgi čia ne apžvalga, o tiesiog bendras pasidalinimas savo patirtimi.
Taigi, pirmą obuolį nusipirkau prieš beveik du metus, tai buvo iPhone 4s, naujas, juodas. Baisiai patiko, baisiai gražus ir malonus telefoniukas buvo. Naudojau jį 5 mėnesius, iškeičiau į Galaxy S3. Gailiuosi ligi šiol. Per 5 mėnesius telefonas pasidengė smulkiais įbrėžimais ir vienu didesniu, labiau matomu. Plevelių nenaudojau. Krito porą kartų, vieną kartą gan galingai ant asfalto - ir nesudužo, todėl stereotipą, kad 4s kaip puodukas - paneigiu. 2012 rugsėjo gale tik po išleidimo nusipirkau iPhone 5, tai buvo pirmas iPhone 5 modelis Lietuvoje (bent jau atėjo su pirma partija, nes pačiu pirmu lėktuvu atskrido iš Londono), kuom aš, kas be ko, labai didžiavausi. Telefoniukas buvo baltas, ir pradžioj jau buvo viena bėda - kadangi iPhone 5 dar nėra Lietuvoje - dėklų taip pat jam nėra, ajajaj. Nešiojau kažkokiame bjauriame universaliame dėkle, fu. Nepatiko labai man jis, ir tik pamatęs pirmus dėklus bėgau it degantis juos pirkt. Telefoną naudojau 7 mėnesius ir tai yra iki šiol ilgiausiai išbūtas telefonas mano gyvenime. Su iPhone 5 turėjau nemažai problemų. Krito vieną kartą ant asfalto - suvariau tuos "veidrodiniu atspindžiu išpoliruotus" kraštus. Liko įlenkti ir atrodė bjauriai. Naudojau pleveles iš abiejų pusių. Laimei - pradėjo neveikti power mygtukas. Pakeičiau garantiniame į naują telefoną, ir apdaužytų kraštų nebeliko. Po mėnesio vėl pradėjo streikuoti power mygtukas ir naujame telefone - vėl pakeičiau. Dar po mėnesio telefoną pardaviau ir nusipirkau HTC One. Nesigailiu, nors vertė šiuo metu iPhone 5 už HTC One didesnė, telefoniukai abu tikrai puikūs. Su HTC One pralaksčiau beveik pusmetį, pardaviau dėl silpnos kameros ir baterijos, iškeičiau į Note 3. Nesigailiu. Note 3 nešiojau du su puse mėnesius, iškeičiau į iPhone 5s, kurį įsigijau 2013 metų gruodį. Nesigailiu. Note 3 buvo per didelis. Iki šiol turiu pilkšvai-juodą iPhone 5s, jau beveik 4 mėnesiai. Ekspluatacija maloni, šiek tiek sugebėjau (nežinia kaip) pabraižioti vėl tuos kraštus užpoliruotus, bet dabar nešioju dėklą (tą, kaip sakant, keisą), tai visą tai paslepia ir neduoda telefonui toliau gadintis. Naudoju plevelę priekyje. Iš minusų pasakyčiau, kad kliba (kartais) Home mygtukas ir nuo to pradeda streikuoti TouchID veikla. Bandysiu eit į iDeal ir keisti į naują 5s, bet jeigu tuo metu nestreikuos home mygtukas, nežinau kaip aš jam įrodysiu, kad su juo kažkas blogai.
Bet kokiu atveju, mažiausiai problemų turėjau su 4s - nulį. Bet, kaip sakant, man daug maloniau turėti problemų, kadangi Apple politika geriausia - kažkas blogai? Atnešk, duosim naują. O naują gaut man malonu, juolab nemokamai.
Tai tiek ir norėjau, galit pasidalint savo patirtimi ir pažiūrėsim, kuom skiriasi jūsų nuo maniškės.