Sveiki(os). Turiu problema su wifi. Kai prisijungiu wifi viskas normaliai ji rodo, bet beda, kad neveikia internetas, nieko neleidzia kas praso interneto. Gal kas zinot kame beda? Aciu uz pagalba
Pirmiausia pasitikrink, ar bėda tavo telefone ar maršrutizatoriuje. Prisijunk su telefonu prie kokio nors kito WiFi (WiFi be slaptažodžio dažniausiai būna parduotuvėse/kavinėse ar kitose viešose vietose). Rezultatą parašyk čia.
Tai va pabandziau su kitu tel ir viskas tas pats, pabandziau pas drauga viskas veikia. Taip iseina kompiuterio beda, nes internetas eina per laida i kompiuteri, o naudoju programa mhotspot. Gal zinot kokia kita programa, kuri sukurtu kompiuterija hotspot kuria naudojot ar naudojat?
Patariu neprasidėt su tokiom programom. 1) Norėsi interneto telefone - turėsi įjunginėt kompiuterį, kas nėra patogu. 2) Interneto greitis bus mažas.
Pasiimk pigiausią maršrutizatorių ir tavo bėdos bus išspręstos
Kažkada aš mhotspot buvau naudojęs viešbutį, kuriam buvo tik laidinis internetas, tai man ji nureguliavus kaip ir veikė. Kažkada naudojau dar kažkokią, bet nepamenu pavadinimo.
Tiks bet koks, jei dabar veikia iš vis be jokio maršrutizatoriaus.
Gali būt, kad interneto tiekėjas tavo internetą bus surišęs su tavo kompiuterio MAC adresu (internetas veikia būtent tik ant tavo kompiuterio), tai nustatinėjant maršrutizatoriaus nustatymus bus galimybė klonuot MAC adresą.
Kai kurie tiekėjai vis dar riša internetą prie MAC adreso (nedažnas atvejis, bet pasitaiko).
Aš asmeniškai naudoju TP-LINK maršrutizatorių. Ir tai aš jo naujo nepirkau - draugui jis buvo nukritęs, plokštelė viduj atlūžus, aš gražiai susilitavau ir jau antri metai be problemų veikia.