Sveiki žadu greitu metu pirkti telefona renkuosi tarp samsung s3 ir iphone šeip labiau norečiau kašką iš apple nes nesu turejes telefono su ios žiurinejau 4 ir 4s modelius ir teko abu kaškiek laiko pamaigyti tai 4s labiau likau patenkintas negu 4 iphone o kainos už never lock skirasi apie 150-200lt iš pažystamu patria geriau pirkti 4s pririšta prie kokio anglijos tinklo ir atsirišti su R-Sim ar su Gevey kortelemis ir taip neva sutaupyčiau apie 200lt bet galvojau ar nepadaryčiau klaidos nusipirkdamas toki iphone aišku žiurečiau tada kad nebutu telefonas su Find My iPhone,Contract,icloud statusais ir dar idomu ar tai teisybe vieni sako kad tarkim iš iphone 4 nebuvo galima atsiusti nufotugrafuotos nuotraukos ar kokio vidio i kita telefona tarkim samsung ar htc naudojant bluetooth bei kad iphone turedamas ir norint tarkim isikelti apps atsiustus is mobai.lt arba iš interneto i telefona butinai turi padaryti jailbreak su Cydia bet ir ta sako jei nesi su tuom buves susidures nelengva padaryti neužlaužiant telefono dabar su pusbroliu esu apsikeites laikinai telefonais ir jau 3 diena naudojuosi samsung s3 visai neblogas telefonas ir viskas jame man patinka bet kaškaip norisi kaško naujo ir pabandyti apple gaminius
Tik 4S. Nedaryk klaidos ir neimk S3, nebent jį naudosi su custom OS, tada dar įmanoma jį pakęsti.
Dėl Apple: Taip, per Bluetooth iš kitų telefonų kažko neatsisiųsi(bet ar labai jau kažkas ką nors siunčiasi per bluetooth iš kitų?), dėl žaidimų, programų irgi tiesa. Dabar kiek girdėjau yra jau kitokių būdų ir nebereikia jailbreak daryt. Bet šiaip, jeigu turi ne kreivas rankas ir viską darai pagal tutorialą tiksliai, tada nieko ten neužlauši, mažiau pasakom tikėk. Dėl gevey ir t.t., aš taip nedaryčiau. Aišku atriša, kažkiek sutaupai, bet tada prasčiau ryšį gaudo ir t.t.
O apie iPhone 4 net negalvok, jau pasenęs, su iOS 7 net lagina, neverta. 4S taip pat nelabai verta jau, bet dar galima naudot.
Blofeld, is jo pasakymo matau, kad apie telefonus jis nelabai raukia ir nemanau, kad jam vienos ar kitos os kokie bugai labai pasimatys, o su S3 stock rom galima labai gerai pakesti ji, isejo update katik 4.3 tai tikrai veikia dar stabiliau, kuo tau jis neitinka as nesuprantu. 4 iphone tikrai nerekomenduoju imti. Jis jau tikrai senas telefonas ir nieko is jo neisspausi. Lieka 4s ir S3 is kuriu siulyciau imti S3, pats turiu ji jau daugiau nei puse metu ir neturiu skundu jokiu, apart to, kad gaila jog negavo 4.4 update. Nes 4s su ios 8 nemanau, kad labai jau gerai veiks, man per mazas ekranas, kas kart kazka isikelti noredamas turesi jungtis prie pc, ir siaip ios man visiskai ne prie sirdies. O ka rinktis tai spresti tau, temos autoriau.
Lagina tas S3 su Android 4.3 :] Esi turėjęs ne Samsung androidą? Nes tik tada pradeda matytis skirtumas ir pradedi suprast, kad Touchwizas sušiktai lagina. Va S3 dar pakenčiu, kai įsirašiau CM 11, bent nelagina. Aišku jau net nebekalbu apie visų Samsungų bėdą - įjungimo mygtuką, kuris gan dažnai mėgsta reaguot kaip laikomas, nors tik paspaudi.
Taip esu turejes ir siaip turejas galimybe naudoti kitu gamintoju telefonus su android, ir tikrai ne vienos ar keliu firmu. Ir is senesniu ir is naujesniu modeliu. Ir tikrai ant kai kuriu pastebejau daug didesniu lagu vietomis, kad ir buvo geras telefonas. As nesu toks vartotojas, kad pvz atlaisvinus ram ar kazko prijungus man bedu keltu nepilnos sekundes uzdelsimas ar kazkas panasaus. Turejau ir S1, ir S2, ir is visu S3 veikia geriausiai. Plius atmink, kad sakiau jog katik buvo isejas 4.3 atnaujinimas, kuris tikrai pagerino veikima, nes seniau budavo retkarciais ant lockscreen'o sioks toks lagas su ripple effect, bet ir tai tik retkarciais, o dabar jo nebera ar siaip koks mini uzdlesimas atidarant appa, kuriu irgi nepastebiu jau bent as, kad keltu man jie bedu. Ir apie kokia tu ijungimo mygtuko beda kalbi? Kiek turejau samsungu nesu susidures su ja nei ant vieno, kai paspaudziu tada ir reaguoja i paspaudima, o kai palaikau tada jau i palaikyma, kad ismeta meniu su isjungimu, restartu ir panasiai. Paprasciausiai man rodos tu pats nelabai zinai ko tau is telefono reikia, kad pristoji prie tokiu smulkmenu, nes custom romai dazniausiai pilni bugu ir neveikianciu funkciju buna. Be to S3 jau yra daugiau nei 2 metu amziaus telefonas tai tu gal nori, kad jis kaip koks S5 veiktu? Juk android kuo naujesne versija tuo daugiau ji resursu ryja, o 4.3 nera labai jau tokia nusisekusi android versija tad reikia stebetis kaip S3 su ja dar labai gerai sugeba suktis. Manau tau reiktu nusipirkti koki javini, kur nebus bugu ir bus pagrindines telefono funkcijos, o ne apie ismanuji galvot, is kuriu tu pats nelabai zinai ko nori ir hate'ini gerus telefonus del kazko kas tau uzkliuvo, bet kiti nesiskundzia kazkodel.
Nu aš kažkaip nemanau, kad tokio galingumo telefonas kaip S3 turėtų atidarinėt žinutes, nustatymus, adresų knygutę ir t.t. po 2 sekundes. Tikrai nemanau... Kai pvz pažiūrėjus kokiu greičiu veikia Sony, Samsung krenta akyse iškart dėl savo OS. Touchwizas yra nelaimė, o ne kažkas geresnio. Va naudoju CM 11, veikia žymiai geriau už stock 4.3 Samsungo, bent normalus multitaskingas yra(neišjunginėja appsų, nes nevalgo sistema per daug ram), nelagina ir viskas greičiau atsidaro negu touchwiz.
O dėl įjungimo mygtuko.. Bėda tokia, kad pats savaime iš oro reaguoja lyg jį laikytum. Va taip paspaudi išjungt ekraną, o jis atidaro lentelę kur klausia ar perkraut ir t.t., galiausiai telefonas išsijungia ir nebeįsijungia, nes galvoja, kad mygtuką laikai ir persikrovinėja. Kartais padeda baterijos išėmimas, kartais ne. Ir man šitą bėda buvo su SGY, SGS3, buvo ir pažįstamiems su S2+, S4 ir pnš.
Ir šiaip, jeigu jau perku tokio galingumo telefoną ir už jį sumoku ~1200(tokia kaina buvo tuo metu), tai iš jo ir reikalauju vos ne tobulo veikimo, o ne laginančio daikto... Suprantu kai lagina tie po 400-600 Lt., bet ne už 1000, kai jau keturių branduolių procesorius ir t.t.
Ir beje, skundžiasi tikrai nemažai žmonių. :] Tik niekas taip neišpučia burbulo kaip apie Apple telefonus.
Bet pats esi ne kvailas ir zinai, kad android daug daugiau resursu naudoja nei kazkuri kita os, todel telefonuose galingi procai, daug ramu ir panasiai. Kad ir kitu firmu paimkim telefonus, tai tikrai dauguma kitu firmu irgi neleidzia update, kad pirktu naujus modelius, arba paprasciausiai leidzia juos su svariu softu, bet tas telefonas nepatempia appsu ar zaidimu kai kuriu jau. S3 kol kas viska patempia, touchwiz tikrai galiu patvirtinti, kad yra daug nereikalingu appsu, bet juos galima juk isjungti ir tu ju net nematysi jau telefone meniu ar programose. As taip padares su kai kuriomis, kuriu man nereikia ir del ju man galvos skausmo nebekyla. Kas liecia ta buga del power mygtuko tai sakau man dar nebuvo tos bedos nei su vienu samsungu kuri esu turejas, kodel tau ar kam dar taip yra tikrai nezinau, gal partija pakliuvus su kazkokiu defektu ar kazkas panasaus, as sitos problemos dar nei kart nesu turejas. Kaip sakai, kad jei moki tiek ar aniek uz telefona tai jis pagal kaina ir turi poreikius tavo patenkinti tai irgi galima gincytis, as S3 pasikeiciau is brokuoto telefono ankstesnio, tada S3 kainavo dar 1200lt ir uz tokia kaina jis mano proteikius atitinka, o daleiskim pirkciau nauja iphone 5, 5s pvz tai mokeciau 2000lt lietuvoje uz nauja(nes panaudotu neperku niekad) ir uz obuolio nukasto zenkliuko tokia kaina moketi kai telefonas neatitiktu pagal kaina mano poreikiu tai aciu nereikia, nes visu apple gaminiu kainos ispustas burbulas yra, kad moki uz ta susikta zenkliuka vien kiek kai pats telefonas nei puses nevertas tiek. Bet aisku, kiekvienam yra savi poreikiai ir norai, todel gincytis prasmes nera, nes tavo poreikius atitinka tas ar anas, o mano poreikius visai kas kita, cia yra beprasmis gincas, nuomoniu isreiskimas paprasciausiai
a iphone nepatariu pirkt nes ismesi 50% ant apple logo is galaxy irgi nelabai nes daug kas turi bet jei patinka pirk, bet tem sudu prikista as uz 1200 nexus5 32gb pasiemiau ir atsidziaugt negaliu geresnis uz iphone6 (3000+ vertes) galaxy androidas prikistas sudu kas gali uzlagint telefa o nexus linija yra tikrasis android tiesiai is google ir plius tu gauni android updeitus pirmas nes tai google telefas ir seip daugiausia visi taiko programas nexusam tik del to nes google suinteresuota kad viskas veiktu ant ju nexus irenginiu siulyciau arba nexus4 arba pataupyk dar 200 ir nusipirk viena greiciausiu telefonu pasaulyje uz ziauriai gera kaina. ta pati hardvara naudoja ir galaxy s5 ir kiti super telefonai
Lukai, durniau tu, mažiau čia šnekėk. S3 vienas geriausiu visų laikų telefonų. kelis metus iš eilės populiariausias telefonas. Kai paturėsi bent 5-6 S3 tada ir šnekėk. iOS totali nuobodybė.
O kad nelagintų tiesiog susikelk minimalų procesoriaus dažni iki kokių 800Mhz ir pralenksi ta iOS.
Iš Android į ką galima žiūrėt, tai Nexus, Sony ir htc. Visa kita yra šūdas.
P.S. Jūs vieno dalyko niekaip nesugebat suprast ir nemanau, kad kada nors suprasit(kaip ir dauguma Samsung savininkų) - Jeigu JUMS TINKA, kad atidarinėja nustatymus ir t.t. po 2 sekundes, TAI NEREIŠKIA, KAD TAIP IR TURI VEIKT. Tinka ir turi yra 2 visiškai skirtingi dalykai.