Dar vienas mulkis nenaudojas telefono ilgesni laika, nelabai ka suprantantis ir kuriam svarbu pastumt tik...Papasakok bobutei, kad tu kazka supranti ir tikrai ne mulkis esi, zinok irgi nepatikes.
Nebsvaik xperia z vienintelis zaidimas tai san andreas ant max grafikos lagina daugiau tai niekur niekas nelagina.o kad s3 geras tai gali papasokot bobutei nors ir ji nepatikes ten tik baisus dizainas ir ziauriai laginantis androidKepalas
Tai žinoma pirkit koki xperia z kuris turi šlykštu ekrana, lagina net pou zaidimukai, RR3 vos ant medium tempia tuo tarpu s3 be problemu high. Taigi samsung sudas tik visi kiti geri. Bet px kad populiariausi telefonai.
h3ll4s
Zinok maigyti teko. Ir papasakok tu man apie ta restarto buga is oro ant S2 ir pasakyk man kodel per 19menesiu S2 naudojimo man neteko susidurti su tuo bugu? O tas tavo xperia zirgi nera toks jau tobulas, nes kiek skaiciau yra ir problemu su jais, ne ant visu, bet yra. Sakai samsung fanas esu? Jei stumi ant daikto normalaus tai tu ir nesitikek, kad kazkas tyles kam teko naudotis ir liko tikrai patenkintas tuo daiktu. Ko cia pats xperia z savo kisi ir gini taip tada? Xperia z fanboy esi pagal tavo mastyma tada, nes pagal tave jei kazka gini fanboy esi gi.h3ll4s
protingas tu gi labai,xperia z bent naudojai kad sakai jog jis lagina?Speju busi vienas is samsung fanu kurie daugiau nieko nemato tik samsung.Aisku samsung turi kelis + kuriu neturi sony,bet sony veikia daug greiciau ir sklandziau ir negrybauha kaip dauguma samsung modeliu ypac s2 per diena kelis kartus pats epersikrauna ko dauguma zmoniu neuzsideje pin kodo nepastebi kas darosi su telefonu kiseneje
Nezinau is kur tu tas problemas istraukiai ar tik siaip sustumt ant sony norejai,bet pas mane nei vienos is ju nebuvo,o naudojau apie metus tik jis buvo pirktas uk,ne ltAltair
Ir yra problema su zybsejimu ekranu, paciu touch'u problema kaip ir del perkaitimo ir prastos baterijos dazna problema paplitus. Bet matai sako jog labai geras telefonas