Restarto problema tikrai yra uzsidek pin koda ir pamatysi kad po puses dienos is niekur nieko prasys ivest pin koda.Z gal ir nera tobulas bet tikrai kokybiskesnis uz bet koki samsunga.Kist as jo niekam nekisu man nera jokio skirtumo kas koki tel naudoja,bet ginu nes tu pradejai rasyt visokia nesamones apie laginimus kuriu tikrai nera.
Zinok maigyti teko. Ir papasakok tu man apie ta restarto buga is oro ant S2 ir pasakyk man kodel per 19menesiu S2 naudojimo man neteko susidurti su tuo bugu? O tas tavo xperia zirgi nera toks jau tobulas, nes kiek skaiciau yra ir problemu su jais, ne ant visu, bet yra. Sakai samsung fanas esu? Jei stumi ant daikto normalaus tai tu ir nesitikek, kad kazkas tyles kam teko naudotis ir liko tikrai patenkintas tuo daiktu. Ko cia pats xperia z savo kisi ir gini taip tada? Xperia z fanboy esi pagal tavo mastyma tada, nes pagal tave jei kazka gini fanboy esi gi.h3ll4s
protingas tu gi labai,xperia z bent naudojai kad sakai jog jis lagina?Speju busi vienas is samsung fanu kurie daugiau nieko nemato tik samsung.Aisku samsung turi kelis + kuriu neturi sony,bet sony veikia daug greiciau ir sklandziau ir negrybauha kaip dauguma samsung modeliu ypac s2 per diena kelis kartus pats epersikrauna ko dauguma zmoniu neuzsideje pin kodo nepastebi kas darosi su telefonu kiseneje
Altair
Nueik akiu pasitikrint gal jei tau ekranas isdega nes tokios nesamones niekur nerasiau,apie power mygtuka irgi nerasiau rasiau kad pats pesikrauna tai priciom cia power mygtukas?Altair
Is kur, is kur. Is vartotoju skundu, youtube pasinaudok jei zinai toki dalyka, patys soniai pripazine jas. Tai va man irgi idomu is kur tu istraukei problemas apie power mygtuka, ekrano isdegima
Tai tau turbut brokuotas samsungas papuole nes jis buvo vienintelis geras is visu s2.Ka man skaityt jei pats juo ankciau naudojausi ir viskas buvo gerai.Altair
Pas mane jis ir uzdetas jei ka. Dar niekur neteko girdet restarto ir power mygtuko bedos tad gal tu is savo vaizduotes jos nekurk. Taip tavo z geresnis uz samsung kai kuriuos modelius, bet tikrai nevisus. O apie tas problemas pasiskaityk internete man cia proto neknises, kad tokiu nera bedu ir del lago vietom tau gali patvirtinti zmogus, kad jo yra. Kaip tik tas zmogus sioje temoje rases pora postu yra
Jei as sakau, kad man bedos nebuvo tai tipo brokuotas samsungas? :] pavarai gerai. Vienintele problema su S2 pas mane buvo del krovimo jungties gedimo, bet cia buvo partija ju tokia ir man pakliuvo is jos kaip tik. Bet viska pripazino ir leido pasiimti kita uz S2 verte.
Tai tau turbut brokuotas samsungas papuole nes jis buvo vienintelis geras is visu s2.Ka man skaityt jei pats juo ankciau naudojausi ir viskas buvo gerai.Altair
Pas mane jis ir uzdetas jei ka. Dar niekur neteko girdet restarto ir power mygtuko bedos tad gal tu is savo vaizduotes jos nekurk. Taip tavo z geresnis uz samsung kai kuriuos modelius, bet tikrai nevisus. O apie tas problemas pasiskaityk internete man cia proto neknises, kad tokiu nera bedu ir del lago vietom tau gali patvirtinti zmogus, kad jo yra. Kaip tik tas zmogus sioje temoje rases pora postu yra
h3ll4s