Ezio
O pats ne internetu naudojies? Patys apple pristatė kaip 1ghz procą. Ir beje gsm arena deda oficialius duomenis.
Penktukas yra geresnis už 4S. Bet ir brangesnis. Ir didesnis. Todėl šiaip nereikėtų kilti į tokius ginÄus. Skirtingiems žmonėms skirtingi telefonai yra geriausi. Pavyzdžiui, mano mamai pats geriausias telefonas yra Nokia 5530 :] Kiek žmonių, tiek nuomonių.Ezio
Nieko neįrodei nes kaip mažas vaikas esi užsispyręs ir nori parodyti kad tavo 5 geresnis. Kai aš tiesiog sakau kad jis nera toks. Originalus procesorius yra 1ghz duol core. Va http://www.pcworld.com/article/241158/iphone_4s_vs_the_competition_spec_showdown_chart.html dar ir parašyta kad toks pat kaip iPad 2.
Nu ir kam dabar reikia smerkti? Iš tikrųjų, tokia kompanija kaip Samsung naudoja daug daugiau reklamos - atsimenu apgailėtinas televizijos reklamas apie Galaxy S2.. O asmeniškai aš nesu matęs nei vienos Apple reklamos (neskaitant to, kad filmuose pagrinde aktoriai naudoja Apple. Bet čia ne tiek reklama, kiek filmo neutralumas).Ezio
Tiek to esat reklamų vergai.