Sveiki, istiko tokia situacija man, gavau iphone 4s daliu: korpusa, ekrana su stikliuku iskart ir galini dangteli naujus. Sumasciau susirinkti iphone 4s. Kiek ziurejau skelbimuose gan pigiai galima paimti su duzusiu ekranu, subyrejusiu ir t.t, tik man svarbu, kad viskas veiktu, nes prisiziurejau youtube video, tai visai nesudetinga paciam viska pasikeisti. Dabar noreciau paklaust keleto klausimu: 1) ar tiks iphonui 4s ideti iphone 4 ekrana? Nes ju turiu ir to ir to, tik nezinau kaip atskirti kuris kurio? 2) kur gauti tu atsuktuvu, kad galeciau visus varztus pilnai issukti, ir dar, kiek man atsuktuvu prireiks? Nes kiek ziurejau zmogelis per youtube lyg ir kelis naudojo Labai noriu iphone turet, pinigeliu gaila, tad taip jau likimas padare, kad gavau daliu originaliu ir visiskai nauju, tad masciau ka su jom veikti, ir va sove ideja susirinkti telefona :]
P.s atsiprasau uz nelietuviskas raides, androide nera lt klaviaturos
Lyg ir supratau kaip atskirti ekranus, pagal sutvirtinimo isdestymus, taciau kilo klausimas, ziurinejau ir pastebejau, kad iphone 4 ekranai labiau violetiniai nei 4s, taip turi but?