Prieš atrakinimą viskas idealiai veikia, dar gaunu daug notificationu grįžt žaidimus, jau su revo bandžiau, nieko nesigavo Ir šeip palygint tarkim su 2011-2012 Apple labai suprastėjo, dėl to ir nemėgstuManvisツ
1) Parsisiųsk Revo Uninstaller Pro. Susirask per Google, iš oficialaus puslapio parsisiųsk ir aktyvuok kaip 30 dienų trial'ą.
2) Su Revo Uninstaller ištrink iš savo kompo viską, kas susiję su Apple. Ištrindamas pasirink Advanced Scan ir išvalyk liekanas ir diske, ir registre.
3) Iš naujo parsisiųsk iTunes iš Apple.com.
4) Įeik į DFU mode http://www.wikihow.com/Enter-DFU-Mode ir padaryk švarų Restore.
Jei nepadės, tai problema ne Apple, o tavo kompe arba telefone (mechaninis pažeidimas).
Sėkmės.
Vietoj kažjko padoraus pradėjo gamint pailgintą iphone 4, pavadino iphone 5, tada jie specialiai padarė ios7 kad lagintų ant senesnių telefonų, iphone 6 išvis pasišaipymas... Kažkada labai man apple patiko, bet dabar vis prastyn...Ezio
Nematau kol kas jokio suprastėjimo...
.Tomas
Vietoj kažjko padoraus pradėjo gamint pailgintą iphone 4, pavadino iphone 5, tada jie specialiai padarė ios7 kad lagintų ant senesnių telefonų, iphone 6 išvis pasišaipymas... Kažkada labai man apple patiko, bet dabar vis prastyn...
Ankščiau labai mėgau, tūrėjau du ipodus ir iphone, norėjau pirkt dar naujesnį iphone, bet vis daugiau ir daugiau blogų dalykų apie juos ir nepirkau
.Tomas
Vietoj kažjko padoraus pradėjo gamint pailgintą iphone 4, pavadino iphone 5, tada jie specialiai padarė ios7 kad lagintų ant senesnių telefonų, iphone 6 išvis pasišaipymas... Kažkada labai man apple patiko, bet dabar vis prastyn...
Nežinau. iOS 7 veikia gražiai ant iPhone 4s, ant iPhone 4 tik vietom pastriginėja animacijos. iOS 8 veikia be problemų ant iphone 5 ir iphone 5s. Iphone 6 ir iphone 6 Plus, geri telefonai, tik man jau kiek per dideli, išleisti specialiai norintiems didesnių ekranų tik kad Lietuvoje kiek kainos nesąmoningos. Jei tiesiog nemėgsti Apple ar iOS nebūtina čia stumti.
Ezio