Sveiki, nežinau ar čia pataikiau rašyt temą, bet iškilo šiokia tokia problemėlė.
Parsisiunčiant kokią nors programėlę tarkim Facebook'ą, norint jį įrašyt neleidžia. Meta lentute: "There is a problem with packaged file" ar kažkas panašaus. Gal žinot kaip išspręst šią problemą? Pas mane android 2.2.1 versija.
Atsinaujink Android'ą į 2.3.5 versiją. Tai gali padaryt oficeliai, per „Kies“ arba susirašyt per ODIN'ą (kaip tai padaryti pamokų pilnas internetas, įskaitant ir YouTube).
package error reiskes tavo android versije neatitinka programos pvz mano android 4.1.2 jej bandiciau isirasyt programa kuri veikia ti nuo 4.3 butu package error
Jai savo softa atsinaujinai iki paskutines versijos ir toliau kyla tokios problemos,tai greiciausiai tavo telefo softas paseno,bei ir patys telefono parametrai matomai persilpni daugumai naujasniu zaidimu,pirmiausiai patariu Youtube ar Google pasidometi,ar paveza tavo telefono modelis tuos zaidimus,ten ir rasi atsakymus.
Aš tai siūlau pradėt nuo to, kad atsinaujint telefoną iki naujausios versijos. Šiuo metu pas tave sukasi Froyo (2.2–2.2.3) Android versija, o tavo telefonas palaiko Gingerbread (2.3–2.3.7) Android versiją.
Froyo versiją palaiko jau mažuma programėlių/žaidimų, o Gingerbread didesnę daugumą programų dar turi paleist.
Na, o jeigu norisi naudot naujausias programas bei žaist naujausius žaidimus - laikas atsinaujinti. Samsung Galaxy Mini jau senokas įrenginys.