Sveiki, ka manot apie Android 5.0.2 versija rootinimui ? Vis noriu ant s3 persirašyt android'ą, bet kiek skaitau komentarus, tai kamera neveikia, tai programėles nepasijungia. Gal kas išbandęs esat ? KOkios nuomonės ?
Oficialaus stock romo nebus tam S3. Oficialaus CyanogenMod romo taip pat nebegaus, nes 1 GB RAM per mažai Lollipopui. O dabar pasakysiu iš patirties: Į 5.0.2 nežiūrėk, visi jau virš mėnesio perėję ant 5.1.1, kuris stabilesnis, veikia daugmaž viskas ir t.t. Galiu pasakyt, kad labiau apsimoka rašytis 4.4.4, pats kolkas sėdžiu su 5.1.1, bandau priprast, nes išvaizda patinka, bet realiai veikia prasčiau nei 4.4.4 . Turi bėdų su RAM ir pnš. Pratinuos dabar kitaip naudot Androidus(nebeišjunginėt programų, o tiesiog sumažint), tai šiek tiek lengviau naudotis dabar, bet šiaip jeigu įsijungi kokį žaidimą, tai išjungus jau visi RAM išsivalę ir programas turi jungti iš naujo.(viena bėda - 5.1.1 programos jungiasi ~pora sekundžių ilgiau negu 4.4.4, asmeniškai mane tai erzina, kartais labiau laginasi jos).
Jeigu labai nori išbandyt 5.1.1, parašyk, galėsiu patart kuris romas geriausias, nes išbandęs beveik visus aš ten.
Blofeld. Nu ką žinau, kuom tu jį blogu vadini. Draugelis yra įsirašęs 5.0.1 versiją ant S3 sako viskas kuo puikiausiai veikia. Tai kodėl nepatemps ? O persirašyt Android'ą tikrai noriu. Nes šitas atsibodęs ir nerealiai lagina.
Tai tavo draugelis vienas iš tų, kurie nesugeba atskirti kada telefonas veikia ne taip, kaip turėtų. Faktas čia.
Vadinu blogu, nes: 1. Lėtai krauna programas(tikrai lėčiau nei CM 11) 2. Trumpiau laiko baterija, lyginant su CM 11. 3. Labiau kaista, lyginant su CM 11. (Gal tik Teamsek's romas, nežinau, kitų nebandžiau taip ilgai) 4. Sunkiai tvarkosi su RAM'ais, išjunginėja programas stipriau, iškart hibernatina, kai CM 11 jas išjungia švelniau ir jos vis tiek greičiau įsijungia, kad ir po stipraus telefono naudojimo. CM 12.1 įsijungi žaidimą, ir jau turi beveik visas programas užhibernatintas, ir vėl lauki ilgai, kol jos užsikrauna.
Argumentų pakanka? xda forume taip pat rašoma, kad 1 GB RAM yra per mažai. Aš įsirašęs 5.1.1 versiją, kuri žymiai geresnė negu 5.0.1 ar 5.0.2, ir vis dar egzistuoja tokios nesąmonės, kurios gali atbaidyti.
Susiradau forume Android 5.1 versija, Parsisiunčiau ją, gaps'ą. Ir recoverį jau kelintą kartą per "Odint 3" įrašinėju, rašo įrašyta mobas persikrauna, bet vistiek tas recovery meniu nepasikeičia, tas senas originalus samsungo lieka. Neparišu ką ne taip darau ... Jau kelis recoverius bandžiau, nieko . Ką daryt ? Neeina tiesiog kaip nors per mobą susirašyt android'ą ? Siunčiaus iš čia visus failus : http://galaxys3root.com/galaxy-s3-roms/cm12-1-rom-for-galaxy-s3-android-5-1/
Iš pliusų : 1. Mažiau naudoja energijos (stabiliau laiko baterija) 2. Stabiliau veikia, greičiau krauna. 3. Pats dizainas malonesnis ir įdomesnis, malonu naudotis telefonu.
Minusai : 1. Perkrovus/Ijungus telefoną meta error'ą: com.googleplay, com.message stop working. 2. Išėjus iš žinučių vėl meta com.message stop working 3. Kalbant telefonu smarkiai sumažėjo garsas, silpnai girdisi pašnekovą. 4. Žiūrint Video per YT programėle, video būna pakimba rodo labai lėtai , o garso takelis stabiliai veikia, tenka iš naujo paleist video . 5. SU kamera vis dar problemų yra. Kamera lyg ir veikia ,bet atsisiuntus kitas programėles kurios irgi naudoja kamera, sistema išmeta error'ą. Pvz: Instagram,Snapchat. ir pnš. 6. Nustatymuose yra skiltis užvarinta "Koriniai tinklai" ant jos paspaudus vėl meta stop working. Ant jos paspaust neįmanoma. 7. Ekrano šviesumo perėjimas į tamsesnį jaučiasi kaip stringa.
Na tiek pastebėjimų kiek pamenu. Žinoma nėra tie minusai tokie baisus, bet jie gan trukdo. Į kaikuriuos minusus galima užmerkt akis, bet būtent tas minusas ,kad "Kalbant telefonu silpnai girdisi" labai nervuoja.
Man kaip tik baterija trumpiau laiko, ir pvz programos kraunasi tikrai ilgiau negu CM 11. Čia jau nelyginant su Touchwizu. O dėl kitų minusų, tai tu įsirašei bugovą Lollipopą. Čia jau neaišku kokį įsimetei, visi, kas bent kažkiek padoriau nori, eina į xda forumą ir ima romus iš ten. Pats naudoju Temasek's: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-temasek-s-unofficial-cyanogenmod-12-t3086689
Na kaip ir sakiau, siunčiausi iš čia : http://galaxys3root.com/galaxy-s3-roms/cm12-1-rom-for-galaxy-s3-android-5-1/ O dėl baterijos ,tai tikrai kažkiek ilgiau laiko . Man kai būvo nustatytas officialus Android 4.3 jis po puses metu pradejo strigt ir suletėjo. O dabar kai persirašiau į 5.1 tai tikrai jaučiasi, jog telefonas gan neblogai pagreitėjo, greičiau krauna ir atidaro programėles, gal ne ant tiek gerai kiek norėtusi, bet kai pas mane ant Android 4.3 lagino nesveikai, tai man čia galima sakyk beveik jokio lago ;D O kokie pas tave minusai android'e ?ir iš kur siunteisi. Jeigu nėra problemų tai gal pasikeisiu į tavo varjantą.