Sweiki Bandziau unrootint savo HTS one x viskas kaip ir gavosi, pagal instrukcija bet paskutinios dalies negaliu padaryti kai isikeli i tel zip failiuka ji perkrovus reikia ilist i recovery meniu kad ji suinstaliuot, bet manes ten neileidzia rodo kazkoki daikta panasu i mobilu aplink ji lankas raudonas ir viskas gali valandu valandas taip stovet. perkrauni jis veikia bet negaliu to zipo suinstaliuot pabaigai. gal kas susiduret su situo reikalu?
blemba as radau youtubei video ten rode su visiskai nauju tel toki pat ir as paijemes buvau na mano 3 dienu naudojimo. ir ten nieko nerode apie recovery kurima kokitaiks atskita. ten rodo lenda tiesiai na taspats ir pas mane yra kaip pas juos tik manes neileidzia.
Aš netingiu tikrai. Tai aš per htc kompanija bootloderi atrakinau. Sakau viską padariau kaip parodė tik manes neįleidžia į tą recoveri kad tą zip suinstaliuot. Na bandisiu skaitit dėkui už info.
bet nepajima is intiko tarkim kad ir is sito saito programeliu tarkim navig ar zaidimuku idomesniu. kam man moket google play uz zaidima kai internete ju sociai. bet neleidzia suinstaliuot ir seip del idomumo argi gaila
na va ziurejau ta xda forumo klipa viska buvau padares taipat dasiakasiau iki to recoverio bet dabar stai ka man meta vietiek neprileidzia gal kas cia zinot kaip sita apeit? error: cannot load 'recovery.img'