taigi noriu ismegint android pabodo sis. Zadu imt is tele 2 ta u8800 pro tai gal kas ji jau pratestinot ir gal turit kokiu pastebejimu. Ant android esu visiskas medis. Prasau parasykit savo nuomone.
Ji turejau apie 2 menesius , dabar mama turi , zinoma man labiausia rupejo zaidimai , appsai , kamera , muzika , tuos dalykus u8800 pro labai gerai atliko. Labai patiko HSDPA+ interneto greiciai , gaudawau apie 5 mbps mieste ir tai yra visai neblogai. mamai zinoma rupejo SMS , Skambinimas ir svarbiausia baterija , tai tikrai jinai nenusivylus , ji daznai prie wifi buna prisijungusi ir jai telefonas islaiko apie 3 dienas , labai daug skambina jinai , korpusas yra gerai sukonstruotas , krito kelis kartus tas telefonas ir nieko neatsitiko , tik vienintelis minusas butu pats touchscreenas , ta prasme tas sluoksnis ekrano po kurio yra pats LCD , jis nera pagamintas is stiklo , nors man taip neatrodo palyginus su mano ipod touch , labiau primena labai kieta plastmase , bet vistiek neblogai jauciasi. Na nezinau ka dar pasakyti , eina atnaujinti iki 2.3.7 su CM7 modu kuri PRIVALOMA isirasyti jegiu nori viska is to telefono isgaut , geresnio telefono negausi uz 700 lt . Beto kamera labai gerai fotografuoja ir turi Dolby Mobile sound enhancement ir muzika labai gerai groja , ypac kai pazaidi su DSP Manager.
dekui uz info. Nete skaiciau kad muzika groja nepergeriusei ir kamera prie tamsos normale neveik. Man aktualiause tai baterija grotuvas ir ekranas(ka nebutu minkstas kai noskiu). Seip dar kai laiko lieka ir koki graju sumest ir vat lb idomu ar Order&Chaos veiktu. Vieni sako kad jo kiti ne tai suprask db kurie teisus
naujos order and chaos versijos kiek bandziau tai neveike man su u8800 pro, nebent tai priklauso nuo android versijos, nes pas mane 2.2.2. Bet vistiek nemanau kad tu ji zaistum, nebent tau negaila pinigu kist kiekviena menesi i zaidima. O ekranas tai tikrai nera minkstas kaip symbian noskiu. As pirkau is tele2 salono ir kazkaip man nepatiko lietuviska menu, puse zodziu isversta i lietuviu kalba ir puse anglu palikta. Bet man tai netrukdo, pripratau jau.