Tokia problema yra: per telefoną susitvarkau visas app kaip man reikia, pasijungiu telefoną per usb įsikelt ką nors ištraukiu visos app būna vėl atkeltos į pirmus langus meniu. ką daryt? taip vyksta su tom app kurios yra kortelėj o kurios yra tlf tai lieka ten kur padėjau
Taip pat norėjau paklausti kaip reik ištrinti programas ir žaidimus kurie buvo telefone kai nusipirkau, per Programas nustatymuose neina ten tik tipo kaip save'us ar kažką panašaus ein ištrint o pačios programos ne
Del programu istrynimo Vycka yra teisus , kazin ar be root istrinsi gamykliskas programas ir visvien gi root niekam nekenkia ( nebent garantijai ) . Del piktogramu - Gal naudoji kitoki launcheri ? O jeigu ne , gal pamegink kokinors pvz. Go Launcher EX
as kai susiduriau su siom problemom galiu atsakyti pilnai. norit istrint tikrai reikia root per titanium backup galesi istrint. o del piktogramu tai islieka tos kur telefe lieka o sd kortoj isemus korta ar prijungus usb atjunge korta ir tesiog pasalina jas tai visad isnyks ir persistatys, man ir tas nepatiko. go launcher geras sutvarko pagal abecele ir islieka. bet del go launcher ramu uzima daugiau ir del jo kai kurie game neveikia, bent jau man. as meniu netvarkau net to.
Dėl piktogramų, tai yra įvairūs launcher'iai, kurie sugeba paslėpti kitas programas, keisti jų vietą ir t.t. O dėl ištrynimo, tai be root niekaip nepavyks. Jei nusirootinsi tai yra keli būdai: galima ištrinti per įvairias programas (Titanium Backup, System App Remover ir t.t.). Jos yra mokamos, bet jei norėsi rasi ir nemokamai. Kitas būdas įsirašyti failų explorer'į, kuris suteikia priėjimą prie sisteminių failų. Eini system > app ir ten yra visos telefone įrašytos programos (.apk failai) ir per ten gali ištrinti. Aišku netrink betko, nes po to gali užlūžt telefonas. Sėkmės.