Prasau padekite ! Pas man namuose bevielis internetas modemas stovi,Taigi sumaniau pasijungti intika prie telefono,ten man automatiskai rado namu tinkla,reikejo ivest slaptazodi ivedziau ir tada prisijungti spaudziau , paskui man rodo nustatoma tapatybe,tada prie tinklo pavadinimo rodo isimintinas ir kaip noriu eiti i google ar youtube neveikia...
PS- Gal daug klaidu ir nelabai aiskiai parasiau, padekit.
cia ne su telefonu problema o routeryje reikia nustatymus reguliuoti, pats tiksliai nezinau kokia priežastis, bet manau, kad tavo routeryje arba nustatyta, kad max 1 vartotojas gali prisijungti, arba kažkokia apsauga uždėta, galbūt tavo routeris kur toli yra nuo tavo telefono ir signalas per silpnas, nes man taip pat būna, kai nueinu toliau nuo routerio gal 5min bando tapatybę nustatyti. Pamėgink ką nors iš mano pateiktų galimų variantų, jei niekas nepavyks, prašyk draugo, kaip sugeneruoti routerio nustatymus, jei niekas nežino, pamėgink internete paieškoti įvedės užklausą ,,routerio generavimas'' galų gale yra labai geras puslapis, ten daug informacijos apie portų atidarymus ir ip tvarkymus ir panašiai, pasižiūrėk jei anglų supranti, galbūt ką nors rasi: http://portforward.com/ tik aišku turi žinot savo routerio modelį. O jei ir tai nepadės, nebijok ir pasiskambink interneto tiekėjui, tas tikrai patars ką daryt, juk neprimuš.
Nepaminejau kad kaip bandau eiti i marketa ar google neranda interneto ir ismeta klaida network o kaip vel nuveinu i nustatymus rodo isjungta nebe isimintina !
tai gal tu uzsidejas, kad blokuotu viska, arba isijunges lektuvo rezima, nors man tai su lektuvo rezimu wifi veikia tik BT neveikia, pamegink nueit i koki charlei ar cili pica ar kur i katpedele ir pasinaudot, jei nesijungs vadinasi ziurekis nustatymuose gal padarei kad isvis blokuotu