Prie ko čia "šūstras"? Pasakiau kaip yra: naujas modelis - nėra custom rom'ų. Nors net ne tiek kiek rom'ų o pačio community tarp šio modelio vartotojų. Ir iš viso ne į temą komentuoji kelių savaičių post'ą.
avengro
Apie jį mažai info todėl, kad šis modelis gan neseniai atsiradęs, dėlto ir kažin ar kokių custom'ų jam rasi. Patys huawei pagal savo kainą yra itin geri, nors yra tokių, kurie skundžiasi support'u.
Norėjai šūstras su tais custom rom pasirodyt? Tie custom romai dažniausiai net nereikalingi. Ir ypaÄ, kai tik naują telefoną žmogus nusiperka.
Blofeld
Nu žinai ir ne tau spręst ar jam tas rūpi ar ne, tad be reikalo iškėlei šią diskusiją.Blofeld
Koks skirtumas kelių savaičių. Tiesiog nėra prasmės rašyt apie tuos custom romus, kol dar net neklausia.
Tai gal man pvž. tavo nuomonė apie mano komentarą? Kam čia rašinėji kur turbūt seniausiai jau žmogus viską susižinojo ką norėjo ir nuo to ką aš parašiau jam neturėtų būti blogiau.Blofeld
Jei žmogus klausia apie telefoną, šiaip kas per telefonas, tai ir taip aišku, kad romai dar nerūpi.