Seip tai cia su galaxy gio. Uoj atleisk, su gio palyginus taviskis sudinesnis http://geekaphone.com/compare/Samsung-Galaxy-Y-vs-Samsung-GALAXY-Gio :]
illuvialpink
Samsungu myletojas atsirado :] samsungai didesnis slamstas nei chujovejai, dar jokie telefonai nera man taip gede kaip samsungai -_- pvz, pries pora dienu nukrito ant kilimo mano huawei, jam nieko. Pries menesi ant to pacio kilimo is kisenes aukscio mano sesers samsungas nukrito - prasidejo nesamones su juo, rysys dingsta, sms nesisiuncia, kai issiunti sms, nematai visiskai to sms'o pokalbiuose, nors su parametrais viskas tvarkoj. Ir zinai kaip sita problema issprende? Trenke ta telefona dar karta ir jis atsigavo, todel tik samsungai ir rusiska technika megsta smugius.
Stumi ant Samsung? Turiu Samsung Galaxy Y - kritęs jau ne vieną kartą ant žemės. Dar mokykloj ne per seniausiai gan skaudžiai išmečiau.. Ir nieko. Nei ekranas sudužo, nei pats telefonas neveikia normaliai, viskas veikia taip pat kaip anksčiau. O jeigu šūdą tą samsungą turi(kaip Champ, Star), tai ko stebėtis?
Blofeld
Abu šitie telefonai - šūdas, nesipykit čia dėl niekų :]Blofeld
Tai tas Gio šūdas yra, jeigu nežinojai. Niekas nekaltas, kad telefono nesugeba saugot, ir tuo labiau, nusiperka šūdą. Nes maniškis palyginus man daug geresnis, kažkodėl kiek krito, niekas neatsitiko jam, o gi pati rašei, kad tas Gio svaigt pradėjo, tai sms nerodė, tai dar kas. Kiek pasižiūriu ką tu rašai, tai tu tokia buka man atrodai..
Ir beje, pažiūrėjus tam tavo tinklapy, tai tas Gio labai mažai kuo geresnis. Matosi, kad nieko neišmanai, ir teigi, kad Gio geresnis. Jis geresnis tik tuo, kad jame įdėtas 0,2" didesnis ekranas(o tai yra laaabai mažai), jis gal šiek tiek ryškesnis, ir ten pridėta talpesnė baterija, ir palaiko flash, o daugiau, tai Galaxy Y netgi geresnis už tą Gio.
Beje tu cia bandai pasiguosti, kad jie nedaug skiriasi, nes brangesnio telefono neiperki? :] Kuo toliau pasiskaicius tuo labiau man susidaro nuomone apie tave, kad esi neissilavines kaimietis, pagaliau suprask kur tavo vieta, vaike, ir pries vyresnius nesokinek. Apskritai, pasiskaicius tavo postus, tu beveik visuose nesamones rasai, is tos serijos: "esu 14 vaikas, raunuos ant kitu ir renku postu skaiciu vien del ranko, nes daugiau niekuom pasigirt negaliu". Atleisk man, bet apgailetinas tu esiBlofeld
Tai tas Gio šūdas yra, jeigu nežinojai. Niekas nekaltas, kad telefono nesugeba saugot, ir tuo labiau, nusiperka šūdą. Nes maniškis palyginus man daug geresnis, kažkodėl kiek krito, niekas neatsitiko jam, o gi pati rašei, kad tas Gio svaigt pradėjo, tai sms nerodė, tai dar kas. Kiek pasižiūriu ką tu rašai, tai tu tokia buka man atrodai..
Ir beje, pažiūrėjus tam tavo tinklapy, tai tas Gio labai mažai kuo geresnis. Matosi, kad nieko neišmanai, ir teigi, kad Gio geresnis. Jis geresnis tik tuo, kad jame įdėtas 0,2" didesnis ekranas(o tai yra laaabai mažai), jis gal šiek tiek ryškesnis, ir ten pridėta talpesnė baterija, ir palaiko flash, o daugiau, tai Galaxy Y netgi geresnis už tą Gio.
Del garantinio, net nezinau, cia ne man vienai su siuo modeliu taip yra ir nemanau, kad ka nors jie pakeis man, juolab kad su 3g cia problema yra.Manvisツ
Abu šitie telefonai - šūdas, nesipykit čia dėl niekų :]
Dėl kaitimo, garantinis turi tuo užsiimti, o ne vartotojas dėl to nervus gadint
Nu, žinai.. Abejoju, kad niekada nenorėtum, jog tas telefonas sparčiau veiktų. Ir kad jo ekranas didesnis būtųBlofeld
Manvi, jie abu yra geri, kai naudoji telefono funkcijas. Man pvz pilnai užtenka to Samsung Galaxy Y. Mažas, tad patogu nešiotis, o aš tik skambinu ir daug sms rašau. Ir va, vakarais paskaitau naujienas, o daugiau nieko neveikiu, tai jis yra labai geras šitam dalykui.
Visi taip sako "jei noreciau tai ir iphone tureciau" paprasciausiai pripazink, kad neiperki geresnio ir cia dar mandravoji. Apskritai esi ubagas, tiek tiesiogine tiek dvasine prasme, kitas zmogus jau sedetu savo vietoj neciulbejes, bet ne, tu toliau cia aiskini man, "kokia durna teoriskai esu". Apskritai dar pienas nuo burnos nenudziuves ir tu man cia pasakoji pasakas, bet ka cia padarysi jei paciam tau protelio truksta ir nieko daugiau nesugebi kaip su savo metalo lauzu vaidint laido riteri. Apskritai joks normalus bernas taip kaip tu nesneketu, elgiesi grynai kaip is zaliuku. Suauk, o tik tada komentuok. Apskritai tokie komentarai kaip: "Kas per bukumas, kad nesuprast, kad nustatymai ir parametrai - tai tas pats dalykas.. " "Oj oj, laido riteris prabilo. Jeigu nemoki gražiai parašyt, kad tik tokį radai, tai eik geriau pasigydyt. " ir "Kur tu matei kritiką? Jeigu nežinai ką rašyt, tai parašyk mažiau, bet bent protingiau atrodysi. Labai jau pedantiškas esi, kad net piktogramos sukelia tokias bėdas." bei smailu kiekis postuose parodo, koks tu dar nesubrendes kaimietukas esi. Atsibodo man su tavim rietis, todel pasinaudosiu liaudies ismintimi "duok durniui kelia". Rasyk ka nori, mane jau uzknisai, ir jauciu ne viena mane.
Beje tu cia bandai pasiguosti, kad jie nedaug skiriasi, nes brangesnio telefono neiperki? :] Kuo toliau pasiskaicius tuo labiau man susidaro nuomone apie tave, kad esi neissilavines kaimietis, pagaliau suprask kur tavo vieta, vaike, ir pries vyresnius nesokinek. Apskritai, pasiskaicius tavo postus, tu beveik visuose nesamones rasai, is tos serijos: "esu 14 vaikas, raunuos ant kitu ir renku postu skaiciu vien del ranko, nes daugiau niekuom pasigirt negaliu". Atleisk man, bet apgailetinas tu esiBlofeld
illuvialpink
:] :] :] Neįperku :] Jei norėčiau, turėčiau aš tą geresnį. Bet kam? Nereikia man. Kaimietis :] Kad už tave daugiau suprantu? Nes akivaizdžiai matosi, kad neatskiri, kur yra svarbus dalykas telefone, o kur yra tik šiaip šlamštas. Ir tada sakai, kad geresnis. Praktiškai jie vienodi, tik, kad Gio ale geresnis nereikšmingais dalykais.
Susitaikyk su tuo, kad už tave daugiau suprantu ir bus ramu, nes tu žiūriu to nesugebi suprast, per mažai proto.
Blofeld
Neskaitant to, kad labai gražiai pasveikini žmogų su gimtadieniu, tavo teiginiai yra visiškai neargumentuoti, tu rašai kaip 10 metų vaikas, su geru smailų pertekliumi ir be minimalaus supratimo apie gramatiką. Taip pat lendi į kiekvieną temą, nesvarbu, turi apie klausiamą dalyką supratimo, ar ne (gaila, bet dažniausiai neturi). Ir kai žmogus parašo, kad tu jam (šiuo atveju jai) nusibodai, tu toliau jį (ją) puoli ir stumi, nors matai, kad tau jau nusileido. Kitaip sakant, elgiesi nebrandžiai. Iš to galima spręsti, kad tau gana didelis arba amžiaus, arba hormonų stygius.Blofeld
Tai jo, kai nebeturi ką pasakyt, taip ir aš rašyčiau. Sėkmės tau toliau tvartus kuopiant, jeigu nežinai apie kitą žmogų nieko, tai ir pati tylėk, nes dabar nevykėliškai atrodai.