tai ka per velnia tu su tel pridirbes esi? na jei nemoki taigi nesk i taisykla, nes matosi pats susitvarkyt nesugebesi. As sugebejau ir cwm isirasyt ir panasiu nsmn pridirbt ir man viskas veikia. Jeigu tau taip viskas blogai tai turesi pamoka, kad kita karta imt brangesni ir geresni tel. arba nekist nagu jei nemoki -_- arba jei nesi tikras ar mokesi.
Sveiki, man atsitiko tokia pati beda, paspaudus power+ sound up+down ekranas tiesiog sviecia violetine spalva.. gal dar imanoma kazkaip sutaisyti paciai ar teks nesti taisyt?
Sveiki:) turėjau tą pačią problemą. Vakar keičiau paveikslėlį, telefonas užstrigo, išmetė užrašą, kad theme stopped working. Pradėjo persikrauti, bet taip ir neužsikrovė. Geriausiu atveju užsikraudavo tiek, kad galėdavai pasirinkti užraktą, tačiau ekranas visiškai nereagavo į nieką. Ačiū už patarimą naudoti kombinaciją power+sound up + down. Tikrai veikia! Tiems, kam nepavyko, gal per trumpai laikėte paspaudę mygtukus (aš iš pradžių taip dariau). Radau video, kur paaiškina kaip viską daryti: http://www.youtube.com/watch?v=lu-SvZgvuCs