Sveiki, radau porą svetainių, kaip nurootinti telefoną huawei u8655-1, OS 2.3.6, tačiau, nei vienas iš nurodytų būdų man neveikė, artimiausiai tikslo buvo pagal vokiečių pamoką buvau, tačiau vėl gi, išmetė error, kažką rašo updated failed, kažką tokio, paskui, bandžiau su daugelį programų rootint, taip pat, rezultatų nebuvo jokių. Dar bandžiau su oneclickroot programa kompiuteryje, rootina, rootina, beveik pilnai surootina, ir koks ketvirtadalis lieka rootinimo, išmeta, kad rootinimas nepavyksta, bet kiek skaičiau, mano telefonui pritaikyta programa. Ir dar bandžiau pagal tokią pamoką ||| http://androidforums.com/android-lounge/628322-rooting-huawei-ascend-y200-u8655-1-a.html ||| Čia tikiuosi nebus reklama?
Irgi su šia pamoka, man nieko neišeina padaryti, ir dar turiu klausimą, ar paspaudus pagal šią pamoką adb.exe failą, konsolė ta turi iš karto išsijungti, ar ji turi pasilikti, nes aš kaip ją bandau jungti, ji iš karto ir išsijungia, gal čia ir problema bus pas mane? Nes daug kas rašo, kad veikia pagal šią pamoką rootinimas. Nu, ta prasme, daug yra temų, kur būtent šitas rootinimo būdas, identiškai viskas beveik būna parašyta, ir visi rašo beveik, kad veikia. Tai tiek, norėčiau sulaukti atsakymą kokį nors