Sveiki,Taigi turiu bėdą,palikau telefoną su kodu,ir mama jį užblokavo. O googleplay neprisimenu nei logino nei passwordo.. ir nieko negaliu padaryti.Prašo "Jeigu norite atrakinti prisijunkite prie google paskyros" ... O aš neprisimenu! Ką daryt.. Nešt į Tele2 saloną,kad laužtu?
Supranti,turiu 2 telefonus abu androidai. Viena dėjau savo įprasta gmailą,o kita iš lempos.. ir dabar nežinau.. krč susiparinęs juodai net nežinau ką daryt.. net skambint neina
Keista. Jei nieko nesigauna bandyk isjunkt telefona. Tada paspaudi volume up mygtuka (garsinimo) ir laikydamas ji paspausta ijungi tel. Turetu ijungt recovery mode. Ten pasirenki factory reset ir perkrauni telefona. P.S. bus kaip naujai gautas telefonas, liks tik informacija atminties korteleje ir pacio tel. atminty.
Sveiki, mano tokia pati problema. Mano telefonas Huwei U8655. Brolis užblokavo apsaugos kodą. Įjungus telefoną rašo: Per daug bandymų, norėdami atrakinti prisijunkite prie Google paskyros, vedu bet nieko nesigauna. Išjungęs telefoną bandžiau spausti garsinimo ir įjungimo mygtukus vienu metu, tačiau telefonas tiesiog įsijungia, o paspaudus garsinti bei tildyti bei įjungimo mygtukus ekranas pasidaro rožinis ir nieko nereaguoja, jokių užrašu nerašo. Padėkit!!!