Yra tokia problema, norėjau nusirootinti ragelį, huawei y200(u8655-1) per y200 toolkit, paspaudžiau netyčia kernel versiją kad perrašytų į original, dabar, huawei ascend užrašas, kad ir ką bedarysi, jį vis tiek rodo, bandžiau perrašyti softą, jeigu nėra dload failo sd kortelėje, tada viskas normaliai, meta tą rūžavą ar ten kokį ekraną, nepamenu spalvos, o jeigu dload failas yra, tada nieko, toliau huawei logas, ką daryt ? Ir norėčiau paklausti, ar garantinis galioja, jeigu kažkada buvau aš jį nusirootinęs, viskas veikė, paskui perrašiau softą, rooto nebeliko, nieko. tik kad nėra tų tele2 programų, viso to šūdo. Ir dar, gal yra kokia nors programa, ar kas, per ką galėčiau persirašyti softą per kompą?
Į fastboot įeiti išeina. Į recovery mode - ne. Ragelis įsijungia, bet nerodo nieko, tik huawei ascend juodame ekrane. Bet jį valdyti išeina, išeina fotkinti, dar ką nori Tik neaišku, kur ką spausti, nes juodame ekrane huawei logas. Softą su power off/on +/- volume neina, o jeigu nėra dload sd kortelėje, tada tvarkingai, įsijungia tas ekranas.
Informacijos manau pakaks, viską parašiau, ką išsiaiškinau.
Susitvarkiau, rootą įsirašiau, ir tada išėjo perrašyti softą spausdamas +/- power off/on.
Gal žinot, kaip man cwm tvarkingai įsirašyti, įsirašau, tada neveikia jis Rootas yra, bet jis neveikia, kažkada veikė, bet jaučiu netyčia paspaudžiau 2x ant root+cwm, tai gali būti, kad dėl to susigadino, kaip man šią klaidą ištaisyti?