Sveiki, taigi jau gal 1 mėnesi ieškojau normalaus c6 softo savo 5230 ir vakar pagaliau radau ir įsirašiau... Softas tikrai geras, yra tik anglų kalba, bet man kaip man lietuvių kalba nelabai kaip ir reikalinga, yra aišku ir minusu, bet apie tai vėliau...
Tik įsijungęs telefoną pastebėjau, kad nėra draugiško Nokios animacijos, su paspaudimo rankos o vietoj to yra parašyta Allure ir gražus paveiksliukas...
Kaip ir visose c6 OS yra widget darbalaukis, kurimas man labai patinka, galėtu tokį įdėt ir į normalų 5230 softą.
Taigi tik įjungęs priėjau prie autoinstaller kuris įdiegė kelias reikalingas programas, pagal mane yra nelabai reikalinga,vadinama KillMe kuri ištrina, jei jums nepatinka kuriuos nors nustatymus.
Įnstaliavęs tas programas perkroviau telefoną ir tada pradėjau nagrinėt, ką pirmiausia pastebėjau, kad sensoriai neveikia t.y kai pasuki telefoną jis nepasisuka, bet čia taip softe nustatyta, kad taip ir turi būt (default) taigi nuėjau į nustatymus ir persistačiau...
Taip pat galima pastebėt, kad nėra originalių symbian ANNA ikonų, bet man jos ir nelabai patiko, taigi šitos buvo kaip tik prie širdies..
Benagrinėdamas telefoną, labiausiai mane nustebino nuotraukų naršymas, 3D formatu. (Atleiskit screensnap šitą programą nelabai gerai nufotografavo, bet įdėja galima suprast).
Dar labai patiko, tai kad gali su draugais chatinti kaip per kokį skype, nereikia atidarinėt žinučių, o tiesiog chata atsidarai ir įrašai žinutę, o poto išsiunti... Aišku galima ir senuoju budu daryt, kad atsidarinėt žinutes ir taip atrašinėt
Muzika atkuria gan garsiau, playeris nelabai skiriasi nuo paprasto Nokia 5230, taip pat į softą įdėta naujų derintuvų derinių, bet mano nuomone garsiausiai groja defaultini ir kokybiškiausiai
1. Kai palaikai 0 įsijungia ne internetas, o bluetooth (manau tai yra labai patogu). beje štai kaip atrodo numerio vedimas
Taip pat kontaktai, kai yra sim kortelėje ir kas nors iš jų tau skambina, nerodo vardo o tik nr., vardą rodys tik tada jeigu jis yra telefono atmintyje...
Dar vienas naudingas dalykas: sakykime turime kontaktą Šarūnas, atsidarome numerių rinkiklį ir pagal skaičius, suvedi šiuo atveju Šarūnas - 7278627 išmeta jo vardą ir tada gali jam skambinti. Gal bus lengviau suprasti, kai pamatysite žemiau nuotrauką...
Biški nukrypau nuo temos, bet dabar vėl sugrįžtu.
2. Jeigu nueini į temas pasirenki temą ir tada nustatymus, įjungi efektus, visi langai ir viskas pereina 3d efektu sakykim iš darbalaukio į menių norit nueit, paspaudžiat mygtuką ir iš viršutinio kairio šono didėja langas kol įsiplečia per visą ekraną, jeigu pasukate telefoną jis nepasidaro baltas ir tada tik įjungia kitokį vaizdą o tiesiog kaip kokios durys atsidaro ir padaro kitokį vaizdą ir daug greičiau viską daro negu be efektų...
Atleiskit nuotraukas nėra, nes neįmanoma tokio dalyko nufotografuot
Dabar apie rašymą paprastuose Nokia 5230 softuose gan patogu rašyt, bet užtat šitam softe didesni mygtukai ir manau yra dar patogiau yra 4 rūšių klaviatūros...
Paprastoji:
Qwerty:
Mini qwerty:
Ir žinoma visiem gerai žinoma ir labai nepatogi rašymo ranka klaviatūra :]
Telefonas taip pat ateina su Rompatcheriu ir mano nuomone labai stabilia failų naršykle:
O štai kokie minusai:
1. Nėra Ovi Store (klaidos nebera) 2. Updatuose negali updeitinti ovi maps (nors jis yra jau naujausios versijos) ir rodo, kad yra naujas softas nors ir per pc bandžiau pasijungi nieko nerodo ir dar kelis dalykus rodo, kad neupdeitinti. 3. Negalima pakeisti temos fono
O šeip yra viskas liuks labai viskas patogu, mana labai patinka šitas softas ir manau juo ilgai naudosiuos
Taigi o dabar nuspręsim ar mobai.lt reikia tokio softo, tik jūs galit nuspręst, prie savo komentaro parašykit .taip
Pvz: Troliai. taip
Jeigu surinks šita tema bent jau 13 taip įdėsiu softą