Ir kiek ta symbian gyvuos iki 2012 ar 2013 ?
Supranti Nokia telefonai yra skirtinguose gamyklose renkami , ir ju yra keleta , turbut gaudawai kur yra pigiai daromos , As esu turejas apie 12 Nokia telefonu , nei vienas nesuluzes , wisi weikia ir idealiai laiko. Tesiog reikia apziureti pagal IMEI koda.g-w-x
Nokia C5-03 menkavertė OS ,o jam tai svarbu Beje kiek esu Nokia turėjęs jos nebuvo taip gerai surinktos kaip Samsung Tau rinktis ,aš visom 5 už Samsung ir Android ,nes Symbian miršta xD
Ir Symbian nemirsta , isikalk i galwa , Symbian dar gywuos , kad ir s60v5.
WiLDeR
Supranti Nokia telefonai yra skirtinguose gamyklose renkami , ir ju yra keleta , turbut gaudawai kur yra pigiai daromos , As esu turejas apie 12 Nokia telefonu , nei vienas nesuluzes , wisi weikia ir idealiai laiko. Tesiog reikia apziureti pagal IMEI koda.g-w-x
Nokia C5-03 menkavertė OS ,o jam tai svarbu Beje kiek esu Nokia turėjęs jos nebuvo taip gerai surinktos kaip Samsung Tau rinktis ,aš visom 5 už Samsung ir Android ,nes Symbian miršta xD
Ir Symbian nemirsta , isikalk i galwa , Symbian dar gywuos , kad ir s60v5.
WiLDeR
Su kita OS tie telefonai būtų žymiai geresni, bei perkami. Symbian yra lyg akmuo prie kojos.WiLDeR
Lai Nokia ir apleidzia ta Symbian , Man swarbu kad yra daug moderiu kurie ko toliau to geriau puosia sia OS.
zapass25
Sveiki,atejo laikas keisti telefa , dabar turiu se w995 galvoju su sutartimi is tele2 pasimti se x8 ar samsung Galaxy 550 ar kazka kito uz tokia kaina... zodziu laukiu jusu patarimu