Keisti šleifą ir visą išorę tikrai neapsimoka... Suplosi daug pinigų, o kokybė tai tikrai neatstos orginalo. Jei tau n93 yra idealus telefonas, tai turėk kantrybės. Dažnai lankykis skelbimų puslapiuose ir gal atrasi kokį. Gali idėti skelbimą, kad ieškai telefono ir pnš... Net parašęs rašinęlį tu mums nepasakiai, kokio telefono tau reikia.. Čia aš šiaip sakau...
blackberry man kiek per sudetingi. Turejau jau 1 bendrai labai patiko bet reikejo apie 2 menesius kol pripratau , o ir kainos lietuvoi kosmines ju. Reik lenkijoj arba vokietijoj jieskotis. Ten kiek zinau gan pigus jie o seip ir giminiu lenkijoj turiu todel neproblema ir is ten atsisiust. Is telefono pagrinde reik : Wi-fi Bent 2.4" ekrano Galimybes isirasyt skype, opera , ir pns Kameros bent 3.2mp (su gera optika) arba 5mp su prastesne Lengvo valdymo ( prie symbian priprates , todel problemu nekyla) Ir geros muzikos kokybes ( X3 muzikai naudoju, ir esu labai patenkintas)
O vat android nesu bandes, iPhone bandziau bet nepatiko jis man o ir iTunes pats didziausias shudas. Labai epatogu juom naudotis ( nokia suite daug paprasciau). LG jej imt tj metaliniu korpusu, nes ju tel. kokybe tikrai nepasizymi.
Nu man android nelabai patinka nors turiu samsung galaxy s,ziauriai patiko blackberry,maniau kad tas samsungas stebuklas koks bet suda nusivyliau tai db parduosiu ir vel ieskosiu blackberry