sveiki, koki pasiulitumet pirkti telefona taip panasiai uz 1000 litu. Siaip dabar galvoje sukasi samsung wave, samsung wave2, galaxy s, nokia n8, ir dar htc... prioritetas teikiamas kamerai inerneto narsymui, greiciui, ir stipriu trukumu neturejimui..,
Tai rinkis tarp Galaxy S ir Nokia N8. Šiaip N8 kamera yra geresnė, bet Galaxy S OS yra žymiai geresnė. N8 turi geresnius techninius parametrus, bet Symbian jį žudo. Jei tai būtų mano pasirinkimas, tai aš pirkčiau Galaxy S. O į HTC tai išvis net nežiurėčiau.
o ar labai jau skiriasi galaxy s nuo wave tarkim? galaxy nepatinka man tas kad blico ner.. o tas androidas geriau tik kad programu daugiau galima atsisiuti?
Android geresnė ne dėl programų skaičiaus, o dėl OS stabilumo ir jos greičio. Nors dabar symbian gavo atnaujinimą kažkokį, kuris šiek tiek paspartina telefono darbą. Na, nežinau... Šiaip jei tau tinka Symbian, tai N8 geresnis pasirinkimas. Yra žmonių, kuriems Symbian yra pati geriausia OS, nes ji jiems tiesiog prilimpa.
Na, Wawe yra tikrai prastesnis telefonas už Galaxy S ar N8... Vien į kokrečias specifikacijas pažiurėk.