Ne nu, bet kaip tokių kaip tu atsiranda, tai parašyk ko tu nori su tuo tel ką su juo darysi, iki kiek kainą parašo sakykit variantus, tai dw aš tau išvardinsiu visus telefonus kokie egzistuoja tiks?
Chebra, atsigaukit. Kažkoki susiparine labai.. :] Okey, o dabar į temą. Šiaip labai įdomiai renkiesi, nes telefonai yra skirtingi. Na.. Gal ne tiek kiek telefonai skirtingi, kiek juos naudojantys žmonės... iPhone yra paprastas telefonas su minimaliomis funkcijomis, kurios yra maximaliai išnaudojamos. Jei nenori turėti jokio vargo su nesuderinamumu ar kitokiais biesais, tai pirk iPhone. Jam tik absoliučiai visos programos ir žaidimai, kurie yra skirti iOS, o jų yra truputi daugiau nei belekiek. Na, o HTC jau yra kita kalba... Jei pasiimsi Amerikanską edišiną, tai turėsi 1ghz (nors nelabai tikiu, kad jis kažką keičia... ) . Šiaip orginaliai HTC HD2 su savo WM nieko gero neturi. Nerasi tu ten tokių programų kaip iPhone'o, bet vėlgi... Priklauso koks tu žmogus esi... Jei mėgsti programuoti, tai tu į jį galėtum įsimesti Android, o tada jau kita kalba... Tada galėtum žaisti HD žaidimus ir panašiai... Bet čia būtų daug vargo. Tai vat.. Betkokiu atveju HTC niekada nepavys iPhone'o žaidimų/programų kokybės bei kiekybės atžvilgiu, kad ir ką ten prihakintum. Jei tai būtų mano pasirinkimas, tai aš imčiau iPhone, nors tu gal nežiurėk į mano muononę, nes, kad ir betkokį variantą man pasiūlimtum aš imčiau iPhone. Aš esu toks žmogus, kuris mėgsta paprastuma ir užtikrintumą, todėl aš visada pirmenybę teikiu Apple.