Nekursiu naujos temos, nes klausimas pas mane panasus Galvoju pirkti naudota telefona, svarstau tarp HTC HD2; Iphone 3GS; HTC Legend; Nokia N8, Kainos visu panasios, na gal tik nokia brangesnis siek tiek. Tiesa, HTC HD2 domina maziausiai, nes kaip telefonas jis man atrodo per didelis.
Noriu kad telefonas butu pakankamai greitas/nelagintu, kad butu patogus narsyti internete, losti zaidimus bei jam butu geru app'su
Buciau dekingas jei pakomentuotumet siuos modelius is savo puses (kas naudojasi), kokie pliusai ir minusai. Plius ar verta telefona pirkti is lietuvisku skelbimu, ar visgi geriau siek tiek brangiau bet is ebay?
Beja, kiek uzmeciau aki y skelbimus, tai raso kad daugumai Iphone 3gs neveikia GPS. Kodel cia taip yra?
Rinkis tarp iPhone 3GS ir N8. Mano atsakymas paprastas, nori techniniu parametrų - N8, nori vartotojo bei grafinės sąsajos - iPhone 3GS. Šiaip labai paprastas pasirinkimas, jei žinai ko nori Su iPhone 3GS negausi 12mpix, 720p, stereo garsekalbių, gorilla glass, HDMI su dolby, On The Go USB, bet užtat negausi ir Symbian :] Nors jei N8 gaus Belle atnaujinima, tai tada viskas keičiasi į gerąją pusę. Taigi, mano siūlimas toks - išsiaiškink ar N8 gaus belle atnaujinimą ir jei gaus, tai pirk N8, o jei ne, tai tada galvok ko tau reikia labiau.