Sveiki, iškarto pasakau esu panele, kad atsižvelgtumet i tai butu gerai ) rudeni arba pavasari kaip ir planuoju isigyti iphone 4gs arba 3gs, bet svarstau gal geriau koki androida pagriebus ? Labai sunku apsisprest, nes abu turi tam tikru pliusų ir minusų, tai laukiu siulymu ir nepamirštam argumentuoti. Ir jei siulot androida sakykit modeli Kad lengviau butu siulyt telefono man reikia žaidimams, su patogiu valdymu, su gera kamerą, ilgiems pokalbiams min 4h per diena, nemaža atmintim ir kad būtu patogu rašyt sms'us. Kaina kaip ir neturi reikšmės
Priklauso nuo to, ko tu labiau nori. Man asmeniškai labai patinka iPhone, nes su juo viskas labai paprasta. SMS su juo tikrai patogu rašyti kai pripranti (ir dabar per iPhone rašau), žaidimai veikia labai gerai ir jų yra daug (nereikia vargintis su visokiais lėktuvo rėžimais žaidžiant ar siųstis žaidimą su nerimu, kad jis gali neveikti), valdymas yra tikrai labai patogus ir paprastas, kamera naujausio iPhono yra labai gera, o ir baterija laiko gerai išjungus 3G ir Wi-Fi. O atmintį gali pasirinkti nuo 16 iki 64 GB.
iPhone tikrai patogus, bet dar reiktu paziureti i SE ARC ar Samsung galaxy S2 tikrai geri telefonai galaxy S2 drysciau teigti kad lenkia iPhone ,bet vistiek tavo poreikiams labiausiai tinka iPhone Nes žaidimai labai geri iPhonams valdymas irgi patogus ,kamera nezinau ,o kalbet irgi tikrai tiks :] O atminties irgi bus apstu kaip jau sake nuo 16 iki 64 GB. iPhone turi daugiau + negu android Nezinau kaip iphone ilgai neturejes ,bet android visokiu s... automatiskai prisidaro ir jie sekina baterija ,paskui ten reikia killint ir t.t.
Aciu už nuomones, kolkas kai ir aš daugiau link Iphone, gal dar nuomoniu ? Ir kas siulėte iphone gal galite patarti koki ar 3 ar 4 nes as asmeniškai nematau sikrtumu tarp jų
Aisku, ačiū, gal dar nuomonių ? O žiurėkit, radau iš užsienio iphone 4gs uz 1200+ siuntimas 5svarai, apsimoka ? Neapgaus ? Nes kiek žinau daug kas yra apgautas del tu Ipod'u/Iphon'u manau užsieniečiai neturėtu apgauti, taip ?