Supranti, nokia, bent jau kiek esu turejas, luzta KURKAS reciau nei kiti telefonai, o ir taisymas daug pigesnis negarantiniais atvejajs. Linkstu prie symbian nes esu prie jos prates, ir man tai patogiausia, bei aptikimiausia OS. Turejau samsung i8510 symbiana , tai buvo tikrai saunus daiktas, galvoju vel imt bet kad neimanoma jo praktiskai rast lietuvoi. Realiai i8510 viens minusas akd baterija silpnai laiko, na bet ko noret is ~1000mah baterijos, kai tel su 8mp, stereo garsekalbiais, wi-fi , 3g ir pns...
Na nezinau nokios tai ne ka daugiau tvirtumu pasizymi..5320xm turejau tai plastmases gabalas, kad galinis dangtelis laikytusi reikdavo popieriukus kist po juo, 5230 tvirtesnis, bet irgi vietom girgzejo
IPHONE kategoriskai nenoriu, turejau- nepatiko byla baigta. x8 galima pagalvot, neblogai atrodo bet vistiek. Patikek telefonus saugau. X3 4menesius po pirkimo dekle buvo, kol m7600 neatsirado ir deklo neperime
na se dauguma kinijoje renkami, tapati nokia 5310xm buvo azijos rinkai renkama kinijoje kaip ir n91 na bet vistiek. Kolkas galvosiu tarp gt540 ir x8, realiai kanors issirinkt galesiu tik mazdaug rugsejo10 kai jau visus lt turesiu, dar samsung genoa uz koki 100-150lt prastumsiu.