nu nepatinka bet is android nieko geriau dabar nera mane priverte sudvejoti kad ios populiarumo dienos baigsis ir prasides android era kaip manot ant kokios platformos bus isleidziama daugiau zaidimu ?
Nepasibaigs iOS era, nebijok... O šiaip, tai tu rimtai keistai elgiesi Jei sakei, kad tau SGS2 nepatinka, tai kam dar kurti tokią temą? Sakai karas tarp iOS ir Android? Čia nugalėtojų nėra ir niekada nebus, suprask pagaliau. Viskas priklauso nuo žmogaus poreikių. Jei tau patinka programuoti ir daryti visokius modifikavimus, tai Android čia krauna iOS i krepšį. Jei tau patinka kai nustatymuose būna tik du nustatymai t.y. On/Off (iDiot - proof OS) ir visą kitą padaro telefonas, tai iOS čia geriausia. Vsio.
Šiuo atveju SGS2 praktiškai viskuo lenkia (hardware pusė) "atgyvenusį" iPhone 4. Taip, kad pagalvok. Mano balsą tu žinai :]
nu man programuot ir modifikuot ant android labai patinka bet to SGS2 isvaizda tai kaip paslivuoto ( negraziai)iPhone beto ant iPhone daug daugiau zaidimu ir jie visi veikia ant iPhone4 ne taip kaip ant SGS2 o ant android tai zaidimu nieko gero kaip manot ar android kadanors aplenks IOS ant zaidimu ?
Nemanau, kad aplenks, nes žaidimus kuria ne telefonų gamintojai. Kadangi jie nori kuo daugiau pardavimu, tai stengiasi kurti žaidimus, kuriuos paleistų tiek iOS tiek Android, tiek symbian. SGS2 turi daug gerų žaidimų, tad neverk. Na, o jei patinka programuoti, tai pirk SGS2. Arba N900 :] Apple čia visai netinka.