Tai va žiurejau tele2 kokiu telefonų gi ten yra ir labiausiai krito i akį SEx12 arc'as jau buvau isitikinusi, kad ji pirksiu, bet žiuriu ikelė ir samsung galxy s2 kiek lyginau abu labai panašūs kaina skirsiasi 600lt~ Gal kas patars koki geriau ? Kiek mačiau kamera abieju tokia pat tik samsunge vietos daugiau ir jis man yra mielesnis nors žinoma jo kaina yra didesne... gal kas yra abu paturėjas ir gali ką patarti ar pateikti kelis argumentus kodėl geriau pirksti Arc'a laukiu nuomoniu ačiu
Na man labiau prie sirdies SE, bet vertinant tai Samsung galaxy S2 yra vienas geriausiu tel pasaulyje.. Na ziurint ko reikia siulau nueit i salona palaikyt rankose abu ir issirinkt pagal sirdi
Imk S2, tame Arc'e nieko gero nemačiau, na taip gera kamera, ekranas didelis ryškus, bet židžiant žaidimus jau lagina, lenktas korpusas (nepatiko man labai), kai paėmiau į rankas atrodo lyg laikyčiau kažkokį žaisliuką..
Man jis irgi prie sirdies labiau. Tarp ju didelio skirtumo nematau tai gal vis tik arca paimsiu nors dar negreit pirksiu gal dar kokiu nauju tele2 tures na zodziu kai reikes pirkti tai paciupinesiu abu ir apsispresiu. Dar daug laiko, bet noriu susidaryt toki mazdaug vaizda