Galvoju pirkti naudota Iphone 3gs, arba HTC Desire s, nesu apple fanas,rankos daugiau linksta prie android, telefone man domintu kameros kokybe ,tiek nuotrauku tiek video,gps (nezniau kaip iphone,bet android "sygic" man patinka),del zaidimu galvos nesuku. Patarkit kas geriau,gabut patys parduodat arba zinot geru pasiulymu,aciu.
saip iphone navigacijomis yra geresnis stabilesnis greitesnis, su iphone patogu internete narsyti ir saip labai stabilus telefonas nepaliginsi su androidais.O del kameros tai htc geresne ir saip htc naujesnis prietaisas bet iphone nesentsta paliginti galima iphone4 jau metai kaip prekyboje bet rimciausias konkurentas atsirado nesenai samsung s2 ir tai neaisku ar jis geresnis.Saip iOS viskuom pranasesne uz android bet lyginant 3gs ir desire s jei yra labai vienodi greiciu jie lygus, ekrani ir beveik lygus tik kamera desire geresne.Siulau taupyti ant iphone 4 ,kamera kaip tikro fotiko, nuotraukos ikeltos i kompa atrodo fantastiskai, gerai fotografuoja popierius ir pns tikrai geras daiktas pats naudoju ir nk daugiau nenoriu esu bandes ir android ir symbian ir wm, bet visi nuvile programu trukumu, sparta, meniu patogumu ir pns.
Na asmeniškai aš imčiau Iphone, jis yra spartesnis ir paprastesnis nieko nei per daug nei per mažai, na pasikartosiu jei tau reikia telefono fotograijoms tai imk htc
saip idealiausias variantas iphone4 ir zaidimai, programos plius nuotrauku kokybe superine.Del kainos manau gautum gerai paieskojes uz 900lt 16gb lietuvoje, o kokiame ebay dar pigiau.